Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ευχετήριο μήνυμα του ΓΑΠ στον Σαμαρά πριν φύγει για Κόστα Ρίκα


Ξεκινάμε «ιερό» ιδεολογικό πόλεμο κατά του κόμματος της κυρίας Τζούλια, «ποτέ πια σταυρωμένα μπούτια». Αν και ήδη έχει πάρει με το μέρος της φανερά έναν Κύπριο βουλευτή, ο οποίος και ανοίγει σαμπάνιες κατά ριπάς στα πόδια της, η «ιδέα» της γυναίκας ως ...

κρέας στο “τσιγκέλι” του περιπτερά και του «αδελφού» Πακιστανού στο φανάρι, είναι εξόχως αποκρουστική και ντεμοντέ: η Τσιτσιολίνα άλλωστε ήταν «φαινόμενο» των ‘80ς…

Και η φωνή των παρελάσεων και των αθλητικών μεταδόσεων του ελληνικού βορρά, φέρεται να είναι μπλεγμένη σε εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε το χρήμα μέσω κερδισμένων κουπονιών του ΟΠΑΠ. Πάντως από τον προηγούμενο Νοέμβριο ήταν λένε σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας…

Αυτά βλέπει ο ΓΑΠ και αναχωρεί για τη γειτονική Κόστα Ρίκα προκειμένου να προεδρεύσει στις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθούν στις 23-24 Ιανουαρίου στο Σαν Χοσέ. Η σύνοδος φιλοξενείται από το τοπικό Εθνικό Απελευθερωτικό Κόμμα (PLN) και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην οικονομική κρίση και στην κλιματική αλλαγή, θέματα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει και συνδυάσει στην πράξη ο ίδιος. Θα αναλύσει πως κατάφερε εν μέσω της κρίσης να βγάλει «έξω από τα ρούχα τους» 11 εκατομμύρια Έλληνες.

Ο κ. Παπανδρέου θα ανοίξει τις εργασίες της Συνόδου την προσεχή Δευτέρα μαζί με την Πρόεδρο της Κόστα Ρίκα, Λάουρα Τσιντσίγια .


Για να μην λένε οι αναγνώστριές μου ότι βάζω μόνο ωραίες γυναίκες. Εδώ η νέα μόδα στο Λονδίνο που έρχεται και στην Ελλάδα: κυκλοφορούμε με τα σώβρακα πριν μας τα πάρουν κι αυτά.

Αμέσως μετά οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από την Λατινική Αμερική, την Αφρική και Ευρωπαϊκές χώρες θα μιλήσουν με κεντρικό θέμα: «Επαναπροσδιορίζοντας αγορές στη Δημοκρατία και υπερβαίνοντας την κρίση με την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».

Ο τέως Πρωθυπουργός θα αναπτύξει το θέμα «από τον Παπανδρέου στον Παπαδήμο: πως μετατρέπουμε ένα κράτος σε κοινότητα ιθαγενών».

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη επιτυχία είχε η επίσκεψη που είχε κάνει πραγματοποιήσει στα τέλη του 2009 στον Άγιο Δομίνικο και πάλι για τη χειμερινή Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχοντας προκαλέσει πικρόχολα σχόλια από τους κακεντρεχείς.

Όταν είπε στο Πολιτικό Συμβούλιο «εδώ είμαι, εμένα να βαράτε» ήταν σχήμα λόγου, δεν χρειάζεται να το πάρουμε τοις μετρητοίς.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο ΓΑΠ απέστειλε προσωπικό SMS στον Αντώνη Σαμαρά με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής:

«Ειλικρινά σου εύχομαι κι ας θύμωσες μαζί μου, την επόμενη γιορτή να κάνεις στου Μαξίμου».

Απέδειξε έτσι έμπρακτα τον πολιτικό του πατριωτισμό αλλά και τον πατριωτισμό του. Γιατί σε λίγο θα είμαστε όπως λέει και το διαχρονικό άσμα: «άλλος για Χίο τράβηξε, πήγε, άλλος για Κόστα Ρίκα κι άλλος τρώει παντοφλιές από μια Μαρίκα»…

Μ.Ο.

antinews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου