Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πολίτες της Ν. Κίου καταγγέλουν τον Δήμο και τη Δημοτική τους επιχείρηση


Συμπολίτες, δεχτήκαμε μια πρόκληση τεράστια και χωρίς προηγούμενο: Ζητήσαμε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου για να πραγματοποιήσουμε την 8η Λαϊκή Συνέλευση Πολιτών και δεν μας την έδωσαν. Οι λόγοι της απόρριψης είναι ακόμα πιο προκλητικοί:

Επειδή ...
η Συνέλευσή μας θα είχε πολιτικό περιεχόμενο.
Επειδή το συντονιστικό όργανο δεν έχει καταστατικό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Είμαστε οι δημότες αυτού του τόπου. Το να συνερχόμαστε σε Λαϊκή Συνέλευση Πολιτών, προκειμένου να συζητήσουμε σε πολιτική βάση τα θέματα που μας απασχολούν, αποτελεί θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα.
Το συντονιστικό δεν είναι όργανο που παίρνει αποφάσεις και δεν χρειάζεται καταστατικό για τη νομιμοποίησή του. Ορίζεται και νομιμοποιείται κάθε φορά από τη Λαϊκή Συνέλευση των Πολιτών, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες οργανωτικού χαρακτήρα.

Ζητήσαμε πάλι την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου από τη δημοτική μας επιχείρηση. Αυτή τη φορά όμως με τη διευκρίνηση ότι: Η παραχώρηση δημοτικού χώρου στους δημότες και μάλιστα για την πραγματοποίηση Λαϊκής Συνέλευσης είναι αυτονόητη.

Πραγματοποιούμε τη Λαϊκή Συνέλευση των Πολιτών την Κυριακή 22 Γενάρη στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, που εκ των πραγμάτων θα έχει ως κύριο θέμα την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της Διοίκησης απέναντί μας.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη γιατί το πλαίσιο επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε είναι η δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου