Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ Δ.ΚΡΙΓΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ


Αντιγράφω από τα παραπολιτικά Αργολιδας....



ο γνωστός κ.Κρίγγος...

Οντας ενας απο τους παρεβρισκόμενους πολίτες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργους - Μυκηνών προημερών εκτός απο την απογοήτευση που ένοιωσα απο τις συμπεριφορές κάποιων δημοτικών συμβούλων που θύμιζαν καφενείο, ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε η απαξιωτική συμπεριφορά του αντιδήμαρχου κ. Κρίγγου την ώρα που μιλούσε ο τ.δήμαρχος Δημ. Πλατής για κάποια ανάθεση μεγάλης μελέτης αποχέτευσης.
Ανεξάρτητα απο το ποιός έχει δίκιο ή όχι -αν και εγω κατάλαβα που πάει το πράγμα- η συμπεριφορά του κ. Κρίγγου ήταν απαράδεκτη.
Συγκεκριμένα έστω κοιτώντας πρός τον πρόεδρο του Δ.Σ. έλεγε "έλα μωρέ κόψτον αυτόν ...αρκετά μας ζάλισε..αφου λέει μπούρδες...τωρα θα τρώμε την ώρα μας με τον καθένα ..." και άλλα τέτοια..
Ο κ. Κρίγγος λοιπόν που έχει μάθει να αμείβεται μόνον μετα αυθαίρετη επιλογή της κάθε μορφής εξουσίας & χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν , αλλα μόνον με το θράσος του να μεταπηδά με την ίδια ευκολία απο φίλους σε εχθρούς και αντιθέτως, ώφελε να έχει μάθει την 8ετία που αμοιβόταν χωρίς βέβαια διαγωνισμό σαν ...τηλεφωνητής & παρατρεχάμενος του κ. Σωτηρόπουλου να σέβεται τους ανθρώπους που διοίκησαν την τοπική αυτοδιοίκηση και προς τους οποίους τότε απευθυνόταν ..στον πληθυντικό...
Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσει ότι εξακολουθεί στην ίδια σχέση του απασχολούμενου & αμοιβόμενου στον δήμο και μάλιστα οικογενειακώς με τη σύζυγό του κατα προκλητικό τρόπο , τον οποίο μόνον ο ίδιος και ο δήμαρχος δεν βλέπουν ...
Τουλάχιστον λοιπόν ας τηρεί τα προσχήματα και ας κάνει τον ευγενή έστω προσχηματικά γιατι ο κόσμος ξέρει περι τίνος πρόκειται ακριβώς. Η συμπεριφορά του μάλιστα θυμίζει -έστω σε λεκτική παράφραση- την γνωστή ατάκα κάποιου παράγοντα της ποδοσφαιρικής παράγκας "...εμείς να πληρωνόμαστε και οι άλλοι να πάνε να ..γαζωθούνε ...".
Ετσι απλά έστειλε και τον Σωτηρόπουλο σύμβουλο του ...Τατούλη για να κάνει οικογενειακώς τον κουμανταδόρο της παραλιακής και όχι μόνο . Λίγη αυτοκριτική & προσγείωση όμως δεν βλάπτει ......Υπάρχουν και καθρέφτες..
ενας παρατηρητής
ΑΡΓΕΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου