Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μετά το "κοπρίτες" και "κλέφτες" ήρθαν οι "σκληρά εργαζόμενοι"...Κωλοτούμπας κι εσείς κύριε Πάγκαλε?


Απίστευτη πολιτική τούμπα επιχείρησε στη Βουλή το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος, αφήνωντας άφωνο το ακροατήριό του.

Από τους "κοπρίτες δημόσιους υπαλλήλους", τους "ελεύθερους επαγγελματίες που κλέβουν μόνιμα το κράτος" και το "μαζί τα φάγαμε", ο γνωστός πολιτικός χείμαρρος Θεόδωρος Πάγκαλος πέρασε σε λεκτική ντρίμπλα, αναφέροντας στη Βουλή, ότι ...

"ο σκληρότερος εργαζόμενος είναι ο Έλληνας και στο ακόμα πιο εντυπωσιακό για τα δεδομένα του "ας μην υπονομεύουμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε την πατρίδα μας και να
μην συκοφαντούμε το διπλανό μας".

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Πάγκαλος απέδειξε για άλλη μία φορά την πολιτική του δεινότητα να προσαρμόζεται στο περιβάλλον και τις καταστάσεις, αλλάζοντας διαρκώς θέση.

Ο ορμητικός στο λόγο του Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε με αυτόν τρόπο σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη για την ακρίβεια στην αγορά.

Και εκεί, όχι μόνο δεν επανέλαβε τίποτα από τα άκρως υποτιμητικά που κατά καιρούς έχει πει σε ομιλίες του σε διεθνή Πανεπιστήμια και σε συνεντεύξεις του σε ξένες εφημερίδες, αλλά προχώρησε και σε νουθεσίες ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι "να μην υπονομεύουμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας, να σεβόμαστε και να εφαρμόζουμε το νόμο".... και άλλα σχετικά.

Η δεύτερη αναστροφή του Θεόδωρου Πάγκαλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, αφορούσε στην εργατικότητα των Ελλήνων, λέγοντας πως "πολλοί έχουν γράψει και στη Δύση και στο Βορρά της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ότι στο Νότο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλό κλίμα, μια πολύ ωραία ζωή και κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν.

Εγώ είμαι έτοιμος να το αποδεχτώ, αλλά αυτό δεν διαψεύδει το γεγονός ότι βάσει των στατιστικών ερευνών, ο σκληρότερα εργαζόμενος μισθωτός στην Ευρώπη είναι ο Έλληνας και ο Πορτογάλος. Και αυτός που δεν δουλεύει περισσότερο είναι ο Γερμανός και μπράβο του".

news247.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου