Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ για τη διαιτησία στον αγώνα με το ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ


Η διοίκηση του Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ εκφράζοντας και την αγανάκτηση όλων των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ, για την διαιτησία του κ ΑΝΟΥΣΟΥ επισημαίνει τα ακόλουθα:

Δεν θα ανεχθούμε ξανά τέτοιες διαιτησίες ....

σαν του κ. ΑΝΟΥΣΟΥ, ο οποίος θέλει να αξιολογηθεί και σε ανώτερη κατηγορία. Έκλεισε τα μάτια (κατά την άποψη των περισσοτέρων άλλαξε και την αρχική του απόφαση) σε καταφανέστατη περίπτωση ΠΕΝΑΛΤΙ & ΑΠΟΒΟΛΗΣ στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ΛΑΣΚΑΡΗ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, απόφαση που σαφώς θα άλλαζε την ροή και τις ισορροπίες του αγώνα.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ" ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ... Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...


Πρέπει λοιπόν να γνωρίζει ο ανωτέρω διαιτητής αλλά πολύ περισσότερο οι αρμόδιοι σε θέματα διαιτησίας της Ε.Π.Ο. ότι η ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ έχει 86 χρόνια ιστορίας και δεν εμφανίστηκε ξαφνικά στο ποδόσφαιρο ως προϊόν συγχωνεύσεων, μετονομασιών, αγοραπωλησίας φορολογικών μητρώω και λοιπόν μεταλλάξεων. Αγωνίζεται με ΗΘΟΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ από το 1926 κυρίως σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και από συγκυρίες αλλά και ανάλογες με την χθεσινή διαιτητικές αντιμετωπίσεις τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, τώρα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Τέλος νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους μας που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα αλλά και να στηρίξουν οικονομικά και ηθικά την διοίκηση και αποχώρησαν δικαιολογημένα πικραμένοι. Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αλλά και την προστασία της από εξωγενείς παράγοντες, με στόχο πάντα τον σεβασμό στην ένδοξη ιστορία του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ

panargeiakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου