Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εκβιάζουν πολιτικά τη Τζούλια με σεμνές φωτό!


Πρώην συνεργάτες της, απειλούν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπου η ελληνίδα πορνοστάρ, θα είναι ντυμένη και θα συμπεριφέρεται κανονικά, απογοητεύοντας την εκλογική της βάση
Σχεδόν δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός της η Τζούλια Αλεξανδράτου και ήδη ...

έχει να αντιμετωπίσει την πρώτη επικοινωνιακή κρίση που κινδυνεύει να τινάξει το εγχείρημά της στον αέρα!

Πρόκειται για μια σειρά φωτογραφιών, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στα χέρια των πολιτικών της αντιπάλων και μοιάζουν με βόμβα έτοιμη να εκραγεί και να τινάξει στον αέρα το «ανατρεπτικό, πορνογραφικό προφίλ της στο οποίο τόσα ποντάρει.

Ήδη κάποιες εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο (βλέπε φωτό), δείχνουν την Τζούλια να συμμετέχει σε ρομαντικό δείπνο χωρίς να είναι ούτε μεθυσμένη, ούτε ημίγυμνη και γενικά χωρίς τίποτα να υπαινίσσεται ότι πρόκειται εντός των επόμενων λεπτών να συμμετάσχει σε όργιο (ή έστω να γλείψει προκλητικά το ποτήρι με το κρασί).

Σε κάποια άλλη μάλιστα, σοκάρει ακόμα περισσότερο κάνοντας μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, πιασμένη χεράκι-χεράκι με τον συνοδό της! Αξίζει πάντως στο σημείο αυτό να διευκρινιστεί ότι ο διάσημος παρτενέρ της, Ιαν Σκοτ, δήλωσε άγνοια για το θέμα και μάλλον διαγράφεται από τη λίστα των υπόπτων.

Πάντως, είναι προφανές πως πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Και απειλεί να τερματίσει πρόωρα την καριέρα της Τζούλιας, αφού θα καταστρέψει την δημόσια εικόνα της, κάνοντάς την να μοιάζει φυσιολογική πολιτικός (άρα απωθητική) στο μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος.

Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου