Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο Άρης «προσχώρησε» στη γραμμή της Μαριέττας


Την γραμμή της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία απο την πρώτη στιγμή είχε πεί ότι το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου για τα Πανεπιστήμια είναι αντιγραφή της δικής της Μεταρρύθμισης, ακολουθεί πλέον η Νέα Δημοκρατία και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Δε βλέπω καμία μεταρρύθμιση, βλέπω να ....

επαναλαμβάνονται αυτά που έχω περάσει εγώ στο νόμο προκειμένου να περάσει ένα μόνο πράγμα, το συμβούλιο διοίκησης το οποίο θα μεταφέρει τα οικονομικά βάρη που είναι στο κράτος στα ίδια τα πανεπιστήμια», είπε σήμερα στον Flash η πρώην υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε: «Όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη στο νόμο, υπάρχουν και δεν εφαρμόζονται από τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου».

Στο ίδιο μήκος κύμετος εμφανίσθηκε στο ίδιο ραδιόφωνο λίγα λεπτά μετά και ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ. « Η κυρία Διαμαντοπούλου φέρνει ένα σχέδιο νόμου που έχει κάποιες διατάξεις επανάληψη των δικών μας, δηλαδή δεν προσθέτει απολύτως τίποτα, και κάποιες διατάξεις που αφορούν τη διοίκηση των πανεπιστημίων και την εκπροσώπηση. Δηλαδή το βασικό πρόβλημα της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι να μην εκλέγει ο ακαδημαϊκός χώρος τον πρύτανη που τον εκπροσωπεί», δήλωσε χαρκατηριστικά η κ. Σπηλιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου