Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Καζάνι που βράζει η «Αλλαγή πορείας»


Καζάνι που βράζει είναι αυτή την εποχή η παράταξη «Αλλαγή πορείας» του Δήμαρχου Άργους - Μυκηνών κ. Καμπόσου.
Οι ψίθυροι και οι αλληλοκατηγορίες που κυκλοφορούσαν σε μικρές παρέες έχουν γίνει κραυγές και μόνο τυχαίες δεν είναι ...

οι αναρτήσεις σε κάποια συγκεκριμένα blogs.
Οι ομάδες είναι αρκετές.
Η περισσότερο θιγμένη είναι αυτή που απαρτίζεται από αυτούς που κατά το παρελθόν είχαν κάποια θέση ευθύνης τόσο στον πρώην Δήμο Άργους, όσο και στους άλλους Δήμους ή ακόμα και στην πρώην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.
Στην ομάδα αυτή ανήκει η πλειοψηφία των αντιδημάρχων οι οποίοι φέρονται να είναι πολύ δυσαρεστημένοι, ακούγοντας τον Δήμαρχο πολύ συχνά να μηδενίσει το έργο όλων των προηγούμενων και να μιλά για λαμόγια και τρωκτικά που τα έχουν καταστρέψει όλα.
Πληροφορίες λένε ότι παρ’ όλο που δεν έχουν κοινή πορεία, ο καθένας τους συγκεντρώνει στοιχεία ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή.
Κάποιοι άλλοι που έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον, φέρονται δυσαρεστημένοι από το προβάδισμα που δίνει ο Δήμαρχος αυτή τη στιγμή στον κ. Κρίγκο και δηλώνουν πως αυτό δε θα συνεχιστεί.
Τέλος υπάρχουν και αυτοί που δεν τους ικανοποιεί ο απόλυτος τρόπος που χειρίζεται τα θέματα ο Δήμαρχος και το στενό του περιβάλλον ζητώντας περισσότερη συλλογικότητα στις αποφάσεις.
Από την άλλη μεριά υπάρχει ο σκληρός πυρήνας του Καμποσικού blog που θεωρούν ότι όλη η διοίκηση του Δήμου πρέπει να γίνεται μόνο από αυτούς και τον Δήμαρχο.
Η ομάδα αυτή είναι η ποιο οργανωμένη και δεν θα διστάσει να επιτεθεί ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο στους αντιπάλους της. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επιθέσεις από το blog που ελέγχεται από το Δήμαρχο και την παρέα του.
Οι εντάσεις αναμένεται να κλιμακωθούν το φθινόπωρο και να κορυφωθούν στην αρχή του νέου έτους όταν θα γίνει η επιλογή των νέων αντιδημάρχων, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Δήμαρχος πιθανότατα να κάνει κάποια εντυπωσιακή κίνηση πολύ νωρίτερα.


6 σχόλια:

  1. Πράγματι υπαρχουν διεργασίες στην παράταξη του καμποσου αλλά γίνονται για να ξεκαθαρίσει αυτή από τα ΛΑΜΟΓΙΑ που δεν προσφέρουν κανενα έργο και κόβουν μόνο βόλτες στη πλατεία .για αυτούς ο χρόνος τελειώνει και ο ΚΟΣΜΟΣ θα μάθει το ποιον τους.είτε αυτά λέγονται τριευρα είτε τριπλομισθιες κλπ είτε κολλητηλικια με κάποιους που ήδη κυνηγήθηκαν. Ο κάμποσους το είπε οποίος δεν προσφέρει στο λαό θα απομακρυνθεί αφού πρώτα. αποκαλυφθεί,οι υπόλοιποι δεν έχουν μεταξύ τους προβλήματα εκτός από ζηλιες που πάντα και παντού υπάρχουν. Δεν θα μείνει όμως μόνο εκεί το έργο θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια των συμβούλων της αντιπολίτευσης που τρώγονται νυχθημερόν.εκεί να δεις πανηγύρια που θα έχουμε. πάντως το άρθρο σου ήταν ενδιαφέρον αλλά μαθε περισσότερα . ο καλά γνωρίζων και τα δύο στρατόπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πουμε καλό χειμώνα ή θα ξαναπάς διακοπές?πάντως για να ξέρεις δεν έχουν κανενα πρόβλημα οι της αλλαγής πορείας.έναν που προσπαθεί να εκβιάσει για να παραμείνει αντιδήμαρχος και δήθεν δεν συμφωνεί με το δήμαρχο τον έχουν όλοι στη σάντρα και ψαχνεται κατά αναγνώστου μεριά.τέτοιος που είναι όμως ούτε αυτός δεν θα τον θέλει και τον βλέπω με τον πσλιοφιλο τον Κότσοβο να κλαίνε παρέα γιατί ο κκάμποσους δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί.


    Ο μαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το απιστευτο ζευγάρι θα ειναι η ταφόπλακα του Καμπόσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε Καμπόσε πόσο μαλάκες μας περνάς δηλαδή; Απειλής μέσω δημοσιευμάτων στο δικό σου blog τους δικούς σου, τώρα το κάνεις και με σχόλια από εδώ; Μια παράταξη που έχει λαμόγια, τα έχει γιατί τα επέλεξε ο αρχηγός(ΚΑΜΠΟΣΟΣ) ΚΑΙ ΕΔΏ ΠΆΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ.

    ΑΡΓΕΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα μας εμφανίσατε την παράταξη Καμπόσου σαν αστέρια; Αυτους που μαζεύτηκαν ταχα με εντολές της ΝΔ, αλλα με συμφωνημένη την αντιδημαρχία; Μιλάτε για στελέχη κρατικοδίαιτα σε μονιμη βάση αν συμφωνούν ή οχι με τον δήμαρχο; Ειστε σοβαροί; Αυτοί όλοι θα ψιλοκοντράρουν με τον "τρελλό" όπως τους αρέσει να τον λένε στα καφενεία, μέχρι να τους πετάξει το ξεροκόματο του μισθού. Μονη ελπίδα για ξεκαθάρισμα είναι η μείωση του αριθμού των έμμισθων γενικά. Αλλοιώς κάποιοι θα ξενερώσουν αλλα κάποιοι άλλοι θα πάρουν τα πάνω τους. Δεν έχετε καταλάβει ότι "αλλαγή πορείας" σημαίνει "νηστικοί ελάτε να φάτε"; Απο που να αρχίσω, απο του συμβούλους του δημάρχου που κατα 90% ειναι αχρείαστοι; Απο τους επικεφαλής των φορέων του δήμου; Που παίρνουν μισθό ΟΛΟΙ τους; Απο τους προμηθευτές που είναι οι ίδιοι σχεδόν σε κάθε τομέα; Απο τους συμβούλους που μερικοί σαν επαγγελματίες κόβουν αποδείξεις παροχής στον δήμο; Απο συμβούλους του τοπικού συμβουλίου και έμμισθους διευθυντές φορέων που αθλητικό κέντρο το κάνανε μαγαζί , με σουβλάκια και εκδηλώσεις, αλλα με εξέδρα και καθίσματα του δήμου;Δεν έχει τέλος αυτή η λίστα της ντροπής. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και μάλιστα με την συναίνεση και κάποιων εκει μέσα που περιμέναμε να αντιδράσουν, αλλα βεβαια ειναι και αυτοί έμμισθοι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
    Προσοχή, Αν προκληθω θα επανέλθω.
    παλιός συνοδοιπόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καμπόσος έχει από ότι φαίνεται αποφασίσει να πορευτεί με τους Κριγγαίους γιαυτό και τους πήρε μαζί του φέτος διακοπές.Να δω όμως τι θα κάνει όταν "σκάσει" από την αντιπολίτευση η μ.....ία που εχει κάνει ο αντιδήμαρχος με το αποχετευτικό του πρώην δήμου Λέρνας.Είναι πολλά τα λάθη των Κριγγαίων στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή