Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μέλος της ιερής αδελφότητας «Fanaristas» ο Κουλούρης


Ανήκει στο «Τάγμα Ιπποτών της Ασφάλτου» που συγκεντρώνεται κάποιες συγκεκριμένες νύχτες του χρόνου και παραβιάζει τελετουργικά κόκκινα φανάρια και άλλα σύμβολα εξουσίας!
Μια σύμπτωση σε συνδυασμό με τον υπερβάλλοντα ζήλο ενός αστυνομικού, έφεραν χθες στο φως, ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: Το Τάγμα των «Fanaristas»

Η οργάνωση των «Κοκκινοφαναριστών», όπως μεταφράζονται ...


οι «Fanaristas» στα ελληνικά, ιδρύθηκε πριν από 6 δεκαετίες, με στόχο να κατοχυρώσει το δικαίωμα μιας εκλεκτής Ελίτ να είναι υπεράνω ακόμα και των πιο απλών κανόνων, προκειμένου να τους ελέγχει.

Γι’ αυτό και σε αντίθεση με τους απλούς παραβάτες του κόκκινου, που όταν τους πιάσουν ψάχνουν μετά να βρουν κάποιο γνωστό να τους σβήσει την κλήση, τα μέλη των Ιπποτών της Ασφάλτου, βρίσκονται στο απυρόβλητο. Και απολαμβάνουν πλήρη ασυλία, αφού όποιος τους σταματήσει οφείλει να αναγνωρίσει τη συνθηματική φράση «Ξερεισποιοσειμαιγωρε».

Μάλιστα για να διευκολύνουν την αναγνώρισή τους από τα όργανα της τάξης, τα μέλη των «Fanaristas», διαθέτουν ένα βαθύ υπνωτιστικό βλέμμα, αποτέλεσμα της εντατικής χρήσης eyeliner.

Δυστυχώς όμως χθες, μέλη της διαλυμμένης (λόγω συγκυβέρνησης) αστυνομίας, που δεν έχουν ιερό και όσιο και δεν σέβονται ούτε έναν εκλεκτό στρατιώτη της Αλλαγής, σταμάτησαν τον Κίμωνα Κουλούρη! Έναν ζωντανό θρύλο του παλαιού ΠΑΣΟΚ δηλαδή, που είχε βγει μια απλή εθιμοτυπική βόλτα παραβίασης φαναριών. Και απαίτησαν να τον ελέγξουν σα να είναι ο οποιοσδήποτε τυχαίος.

Η κίνηση αυτή των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς, που λόγω πλημμελούς εκπαίδευσης δεν αναγνώρισε το σύνθημα.

Από την πλευρά του Κίμωνα Κουλούρη πάντως, ανακοινώθηκε ότι ο τραυματισμός του αστυνομικού οφείλεται σε ατύχημα: Συγκεκριμένα, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού ήταν σταματημένο, ο αστυνομικός ανέφερε τη λέξη «έλεγχος», χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για ειδικά εκπαιδευμένo όχημα, που αντιδρά σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, στις οποίες ο ιδιοκτήτης του έχει ειδική ευαισθησία. Έτσι το αυτοκίνητο ξαφνικά χάρηκε, σηκώθηκε στις δύο πίσω του ρόδες και έτρεξε να αγκαλιάσει τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει άθελά του!

Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου