Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς θέρμανση τα σχολεία στο Άργος

Χωρίς θέρμανση παραμένουν αρκετά σχολεία στο Άργος. Συγκεκριμένα υπάρχουν καταγγελίες γονέων από το 2ο και το 6ο Δημοτικό σχολείο ότι τα καλοριφέρ δεν έχουν ανάψει ....



καθόλου το 2014. Δεν ξέρω αν φταίει η Δημοτική αρχή ή το κάθε σχολείο, πάντως είναι απαράδεκτο τις ημέρες αυτές που είναι οι πιο κρύες του φετινού χειμώνα να μην υπάρχουν τα στοιχειώδη για την λειτουργία των σχολείων.

4 σχόλια:

  1. Να μας πει η οικονομικη υπηρεσια και ο Δημαρχος του Δημου ποτε εστειλε το αιτημα για πετρελαιο στο υπουργειο;Που μπορουν να παρουν και αρκετα λιτρα οχι περιορισμενα που περνει η σχολικη επιτροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλιο του Δήμαρχου για την ανάρτηση στο facebook
    Δημήτρης Καμπόσος: πρώτα ρωτάμε και μετά μιλάμε. Τα χρήματα για τα πετρέλαια υπάρχουν(ηρθαν με αρκετή βέβαια καθυστέρηση), να πάτε στην επίτροπο να τη ρωτήσετε γιατί ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.Ο δήμος δεν μπορεί να πάρει απο αλλού χρήματα και να βάλει αλλού δηλαδή για τη θέρμανση. Τωρα για την εξαθλίωση του κράτους ρωτήστε άλλους και οχι εμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ουσία είναι ότι τα παιδιά μας παγώνουν κάθε μέρα. Πάψτε πια να μοιράζετε τις ευθύνες σ' όλους τους άλλους. Κάνετε σαν τα μικρά παιδιά που ψάχνουν δικαιολογίες για να μην τα μαλώσει η μαμά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλ θέλει να μας πει ο λαλίστατος Δήμαρχος ότι τα χρήματα της θέρμανσης εγκρίνονται από την επίτροπο ? Ναι ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή