Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μας τελείωσε και επίσημα ο ομορφάντρας ... του Καμπόσου


Δυστυχώς για την πόλη μας ο μέγιστος Πολιτικός Μηχανικός κ. Φώτης ειδικός και άμισθος συνεργάτης του κ. Δήμαρχου, μας αποχαιρέτησε πρόωρα και πάει να πετύχει νέες μεγάλες νίκες ....

στο πλάι κάποιου άλλου τυχερού Δήμαρχου.
Δεν πάει πολύ καιρός από τότε που ο Δήμαρχος έπλεκε το εγκώμιο του πρώην συνεργάτη του και πλήρωνε για να γίνονται καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο με σκοπό να μας ενημερώσει για τα προσόντα του εν λόγο κυρίου.
Έρχεται λοιπόν σήμερα και με ένα δελτίο τύπου, που κινείται στα όρια της γελοιότητας μας γνωστοποιεί την παύση της συνεργασίας του Δήμου με τον κ. Φώτη. Αναφέρεται βέβαια πάλι στους γνωστούς αόρατους εχθρούς της πόλης, στα γνωστά ποσοστά που λόγω πληθωρισμού ανέβηκαν λίγο ακόμα και στις "μεγάααααλες" νίκες που έχει πετύχει.
ΔΕΝ μας λέει όμως κάτι για την ουσία του θέματος, δηλαδή
- Ποιός είναι ο κ. Φώτης και πως βρέθηκε εδώ.
- Ποιό είναι το βιογραφικό του.
- Με ποιά κριτήρια επιλέχθηκε.
- Με ποιά θέματα ασχολήθηκε τόσο καιρό.
- Ποιά έργα - μελέτες πρότεινε και τι έγινε μ΄ αυτά.
- ΠΟΣΟ τελικά μας στοίχισε ο κύριος αυτός στο πέρασμά του από το Άργος;
Γιατί το κόστος κ. Δήμαρχε δεν αποτυπώνεται μόνο στο μισθό που μπορεί να παίρνει ή να μην παίρνει κάποιος.
Κόστος είναι το χάσιμο χρόνου, η λάθος κατεύθυνση, η δυσλειτουργία, οι ίντριγκες και φυσικά το μοίρασμα άχρηστων μελετών (;) σε ημέτερους.

Διαβάστε το Δελτίο τύπου

Προς αποφυγή εντέχνως δημιουργούμενης παραφιλολογίας από γνωστούς κύκλους παραγωγής της και επειδή δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής είναι η διαφάνεια σε όλες τις ενέργειές της ο κ. Δήμαρχος γνωστοποιεί τα ακόλουθα :
Καθολική διαπίστωση ήταν ότι ο δήμος Άργους – Μυκηνών αντιμετώπιζε σωρεία προβλημάτων και ελλείψεων στην τεχνική του υπηρεσία με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται έργα και να μην εισρέουν στον Δήμο χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα κάτι το οποίο είναι ορατό στην πόλη του Άργους και γι’ αυτό το λόγο οι πολίτες επέλεξαν αλλαγή πορείας .
Ο κ. Δήμαρχος από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του και δεδομένης της συνεχώς μειούμενης χρηματοδότησης από κρατικούς πόρους αναζήτησε κατάλληλο στελεχιακό δυναμικό το οποίο θα μπορούσε να υλοποιήσει το όραμά του για αλλαγή πορείας και εκτέλεση μεγάλων έργων . Στην προσπάθειά του δε αυτή διερεύνησε την δυνατότητα ανάθεσης καθηκόντων Γενικού Γραμματέα στον κ. Γεώργιο Φώτη , Πολιτικό Μηχανικό , στον οποίο έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση , πριν την πρόσληψή του , να αποδείξει τις ικανότητες και δυνατότητές του προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της θέσεως αυτής ζητώντας του συνάμα την αποκλειστική του απασχόληση με τα θέματα του Δήμου .


Στην πορεία όμως αποδείχθηκε ότι ο κ. Φώτης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης αυτής η οποία απαιτούσε την καθημερινή και αποκλειστική του ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου . Ως εκ τούτου εδώ και αρκετό καιρό σταμάτησε οποιαδήποτε συνεργασία μαζί του , η οποία δεν είχε κανένα κόστος για τον Δήμο μας , δεδομένου ότι και ο ίδιος είχε αποδεχθεί τις προϋποθέσεις που εξαρχής του είχαν γνωστοποιηθεί .
Βεβαίως οι εχθροί της πόλης επιλέγουν την επίθεση σε μια στιγμή που μεγάλες επιτυχίες του δήμου έχουν επιτευχθεί –ενώ η ανωτέρω συνεργασία έχει λήξει εδώ και 2,5 μήνες- και ο κόσμος επιβραβεύει τον κ. Δήμαρχο με το εκπληκτικό ποσοστό αποδοχής και δημοφιλίας του 67%. Επιτυχίες όπως ο ερχομός της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Άργος, η ανάθεση των μελετών για έργα που ο δήμος τα περίμενε για δεκαετίες όπως το κλειστό κολυμβητήριο, το κλειστό γυμναστήριο, το πνευματικό κέντρο και το κτήριο στέγασης της σχολής κ.α.
Οι στόχοι προφανείς αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όσοι πιστεύουν ότι ο δήμος εκβιάζεται για να καρπωθούν τα οφέλη, τους πληροφορούμε ότι δεν είμαστε κοινωνοί των αντιλήψεών τους και αυτά που στο παρελθόν είχαν μάθει θα πρέπει να τα ξεχάσουν.




9 σχόλια:

  1. μηπως ο εν λογω κυριος ειχε προσληφθει και σε δημο της κορινθιας κατοπιν επεμβασεως αλλου....ημετερου και τα εκανε και εκει ........μανταρα????ο ημετερος.....δεν θα χε ενημερωσει τον κυριο καμποσο για τις επιτυχιες του.........εν λογω κυριου????λεγεται δε οτι ο δημαρχος του δημου της κορινθιας οταν πηγε για ενα σ/κ στην πανσιον στα τρικαλα ο ξενοδοχος καιπολιτικος μηχανικος του εκοψε τον.....ποπο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Κύριος αυτός δεν τα έκανε καθολου μαντάρα κ. ανώνυμε. Για τη δουλειά που ήλθε την έκανε αριστα. Γύρω στις 300.000 απευθείας αναθέσεις σε μαιμούδες εταιρείες με έδρες στην ..αμμο ή στη θάλλασα δεν πήγαν δα και χαμένες. Ηλθε με 1000αρι αυτοκίνητο και εφυγε με μερσεντές απότι λένε.ε τοτε δεν εφυγε και απληρωτος. θα φανούνε ολα πάντως στην πορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φυσικα και συμφωνω κυριε..........ανωνυμε,αλλα και ο ετερος κυριος που ,ας ερχεται κατοπιν παντα υποδειξεως του ταδε χιλιομετρου αργους-στερνας φοβαμαι οτι κοστολογειται περιπου τα ιδια.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ...δΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΜΟΙΒΗ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ Η ΟΧΙ...ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ...
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΗΛΟΥΡΓΟΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ; ΓΙΑ ΠΑΛΕΨΤΕΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ?????????
    Δύσκολο!
    Δώσε μια βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟ ΠΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ !!!!!!!!

    βοήθησα αρκετα για τον ταχυδακτυλουργό.... και μη φοβασαι γι αυτό εχω όλες τις αποδειξεις βλ. αποφασεις δικαστηριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ, Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΠΙΕΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΛ. ΛΕΥΚΩΝ ΓΑΝΤΙΩΝ.... ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΓΑΝΤΙΑ....
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΑΝ....
    ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Μ΄ΑΛΛΟΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟ Η Μ΄ΑΛΛΑ ΓΑΝΤΙΑ....

    Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ...
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΓΑΝΤΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕ....
    ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ...
    ΣΥΝΕΧΙΣΑΝΕ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΗ ΠΙΣΣΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ... ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.....
    ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΙ Ο ΛΑΓΟΣ ....ΣΧΟΛΑΣΕ ΚΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ... ΣΩΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΓΑΝΤΙΑ..

    καινουργιος στη παρεα .
    καταλαβα τιποτα ρε μεγαλε
    για κανε σχολιο

    απο το Αργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΛΕΥΚΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΚΑΜΠΟΣΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ, τι κριμα, ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, τα γνωστα μεχρι τωρα γαντια.

    Φανερωθηκαν λοιπον ολοι οι συντελεστες της παραστασης.....
    Λευκα γαντια για οσους δεν καταλαβατε, ειναι ολοι οι ημέτεροι που εμφανιζονται ως συμβαλλόμενοι με τον δημο, όμως αυτοί νοικιαζουν την καλη τους φημη και παιρνουν τα λιγα.
    Τα πολλα τα παιρνουν -λογικό είναι- οι κυριοι συντελεστες.
    Αρα λοιπόν γάντια για να νοικιάσουν, υπάρχουν στην αγορα της επαγγελματικής-κομματικής-φιλίας-συνεργασίας, πάμπολα.....

    Μονο να μην μας περνανε για χαχολους !!!!!!!!!!! ΞΕΡΟΥΜΕ., ΠΟΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή