Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι Πολίτες μπροστά–Νέο ξεκίνημα: θα είμαστε παρόντες σε όλες τις λειτουργίες του δήμου.

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Έχοντας πλέον τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαϊου, πρέπει πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε τα στελέχη του συνδυασμού μας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον προσωπικά τίμιο , ειλικρινή και δημοκρατικό αγώνα που έδωσαν στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.
Αντιμέτωποι με τον χρόνο, ξεπερνώντας ...



πολύ δύσκολες συνθήκες , προβλήματα και οργανωτικές αδυναμίες καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα αξιόμαχο και ποιοτικό ψηφοδέλτιο, δίνοντας στους πολίτες την δυνατότητα της επιλογής ενός ανεξάρτητου και καθαρά αυτοδιοικητικού συνδυασμού.
Κάνοντας ως πρόσωπα και ως παρατάξεις την δική μας υπέρβαση ζητήσαμε από τους πολίτες του δήμου Άργους – Μυκηνών να κάνουν και αυτοί την δική τους υπέρβαση ψηφίζοντας τον συνδυασμό μας “ Οι Πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα “.
Από το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι δυστυχώς το μήνυμά μας αυτό δεν πέρασε στην κοινωνία, δίνοντας μας ένα ποσοστό 14,24 % και την εκλογή έξη δημοτικών συμβούλων, συμπεριλαμβανομένου και του υποψηφίου δημάρχου κ. Πλατή.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους .
Υποσχόμαστε ότι ως συνδυασμός θα είμαστε παρόντες σε όλες τις λειτουργίες του δήμου, τιμώντας τους δημοκρατικούς θεσμούς και ασκώντας τον θεσμικό μας ρόλο στον οποίο μας έταξαν οι δημότες του δήμου Άργους – Μυκηνών.
Δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε έλεγχο και κριτική στην δημοτική αρχή, αλλά και ότι λειτουργώντας εποικοδομητικά με τις προτάσεις μας και τις θέσεις μας θα φροντίσουμε για την καλύτερη λειτουργία και την πρόοδο του δήμου όπως οι δημοκρατικοί κανόνες επιτάσσουν.
Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε οτιδήποτε θετικό για τον δήμο, αλλά και αυστηροί κριτές και κάθετα αντίθετοι σε ότι θεωρούμε ότι δεν είναι προς το συμφέρον του δήμου, ιδιαίτερα σε θέματα διαφάνειας , χρηστής διοίκησης , σεβασμού και ισότητας όλων των δημοτών.
Θα σταθούμε επίσης αποφασιστικά απέναντι σε πρακτικές αυταρχικές, συγκεντρωτικές και απαξίωσης θεσμικών λειτουργιών, αλλά και προσωπικών επιθέσεων.
Ως ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, δεσμευόμαστε τέλος, ότι το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, θα συνεχιστεί και στην λειτουργία μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο λειτουργώντας δημοκρατικά και σεβόμενοι αμοιβαία τις θέσεις μας και τις ιδιαιτερότητές μας.
Ευχαριστούμε και πάλι τα στελέχη του συνδυασμού μας για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο μας και ευχαριστούμε επίσης και όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.
« Οι Πολίτες μπροστά – Νέο ξεκίνημα »
ΑΡΓΟΣ 20/5/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου