Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας σας καλεί την Παρασκευή 23 του Μάη και ώρα 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους, στην προεκλογική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ψηφοδελτίου «ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», Παντελής Καψής και ....



ο συμπατριώτης μας γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Η συμμετοχή μας ως ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο «ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ» που είναι μέλος της ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιζόμαστε για μια ευρωπαϊκή κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, που θα βασίζεται στις αρχές της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, της ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Να προωθούμε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, τις ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ στη χρηματοπιστωτική αγορά και τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρότερης και πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ευρώπης κι ενός καλύτερου μέλλοντος για τους πολίτες.

Δε συμβιβαζόμαστε με τον τρόπο που διοικείται σήμερα η Ευρώπη, η οποία βρίσκεται υπό διάλυση και απέχει έτη φωτός από τις αξίες στις οποίες αρχικά θεμελιώθηκε.



Η επιλογή είναι δική μας.

Στις 25 του Μάη οι εκλογές για τη συγκρότηση του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι ώρα για επιλογή ΥΠΕΥΘΥΝΗ με προοδευτικό πρόσημο.

Μακριά από πειραματισμούς σε νεότευκτα πολιτικά σχήματα χωρίς πολιτική ιδεολογία και πρόταση.

Μακριά από αυτούς που τορπιλίζουν και υπονομεύουν την ενότητα της Ελληνικής Κεντροαριστεράς, δέσμιοι των αγκυλώσεων και των προσωπικών τους φιλοδοξιών.



Εμείς ως ΠΑΣΟΚ πρωτοστατήσαμε για τη θεμελίωση της βάσης για τη διεύρυνση της Κεντροαριστεράς, κάναμε τις υπερβάσεις και τη σκληρή αυτοκριτική μας, πληρώσαμε δυσανάλογα με τις ευθύνες που μας αναλογούν και τώρα έχουμε τη δύναμη και την υποχρέωση να πρωταγωνιστούμε ως «ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας που δε θα βασίζεται μόνο στη λιτότητα και την περικοπή των δαπανών, αλλά στις πολιτικές για το μετασχηματισμό και τη βιωσιμότητα.

Για μια Ευρώπη που εστιάζεται σε νέους τρόπους αποδοτικότερης και περισσότερο βιώσιμης χρήσης της ενέργειας, των φυσικών πόρων και των πρώτων υλών.

Για μια Ευρώπη που προωθεί την καινοτομία και τα νέα προϊόντα, την επιμόρφωση των εργαζομένων, τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση.

Για μια Ευρώπη που ακολουθεί πολιτική δίκαιου εμπορίου και περιλαμβάνει αξιοπρεπή κοινωνικά πρότυπα.

Για μια Ελλάδα ισότιμη, περήφανη και αξιοπρεπή στην Ευρώπη που θέλουμε, ονειρευόμαστε και αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε.

Η επιλογή και τα δημοκρατικά αντανακλαστικά οφείλουν αν αφυπνιστούν, να ενεργοποιηθούν και το ΠΑΣΟΚ μέσα από την «ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Γι’ αυτό ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, ψηφίζουμε «ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ».



Σας καλούμε την Παρασκευή 23 του Μάη και ώρα 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους στην προεκλογική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ψηφοδελτίου «ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», Παντελής Καψής και ο συμπατριώτης μας γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.



*Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος θα είναι ανοικτά πρωί απόγευμα, για οποιαδήποτε πληροφορία και παραλαβή εντύπων.



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου