Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση Καμπόσου για το σχέδιο πόλης Άργους

Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για την “Αναθεώρηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Άργους του Δήμου Άργους – Μυκηνών (ν. Αργολίδας) σε τμήματα των πολεοδομικών ενοτήτων 1, 3, 4 και 5, καθορισμός όρων και περιορισμών δόμησης και επικύρωση καθορισμού οριογραμμών τμημάτων ρεμάτων” από τους συναρμόδιους υπουργούς. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος τόνισε, ότι για αυτή ...



την επιτυχία του Δήμου Άργους Μυκηνών, «τρία χρόνια η παράταξή μας πάλεψε για να έχουμε την λύση για την επέκταση του Σχεδίου Πόλεως στο Νότιο τμήμα του Άργους. Είμαστε υπερήφανοι γιατί μετά από 30 χρόνια λύσαμε αυτό το ΑΛΥΤΟ για όλους τους ΑΛΛΟΥΣ θέμα".

Είχαμε βάλει στοίχημα από την πρώτη στιγμή με τους εαυτούς μας να φέρουμε σε πέρας το «τέρας» που έμοιαζε ανίκητο. Λάθη, παραλείψεις, εγκληματικές αμέλειες του παρελθόντος οδήγησαν στο να πληρώνει το «μάρμαρο» ο απλός πολίτης, που δεν είχε τόπο να χτίσει το σπίτι του! Με τις άοκνες προσπάθειες του αντιδημάρχου κ. Παπαϊωάννου στήθηκαν όλες οι απαραίτητες υποδομές, ώστε αυτή η παράταξη να μπορεί να ξεκολλήσει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος το σχέδιο πόλης, που λίμναζε επί 30 χρόνια..".

«Σήμερα, είναι μια μέρα χαράς! Έγιναν λάθη αλλά αυτός ο τόπος παίρνει βαθιές ανάσες και προοπτική. Είμαστε υπερήφανοι Και για την Τουριστική Σχολή & την ΑΣΠΑΙΤΕ Και την Ανάπλαση Και για όλες τις νίκες που φέρνει αυτή η παράταξη! Σύντομα δίνουμε οριστική λύση για όλους αυτούς που υπέφεραν όλα αυτά τα χρόνια και να μπορούν, πλέον, να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους»

Όλοι εμείς που πιστέψαμε στην Αλλαγή Πορείας χρωστάμε σε όλους όσοι βοήθησαν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Χρωστάμε τα έργα που υποσχεθήκαμε και σχεδιάζουμε. Χρωστάμε να κάνουμε πράξη την Αστική Ανάπλαση, το Σχέδιο Πόλης, τα Νέα Σχολεία, τα έργα ύδρευσης και όλα τα μικρότερα έργα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παρά τις αντιξοότητες και τις άσχημες ώρες της πατρίδας, είμαστε πεπεισμένοι πως οι πολίτες βλέπουν και αξιολογούν τη διαφορά με το παρελθόν, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα και το καλώς εννοούμενο «πείσμα» για να πάει μπροστά αυτός ο Δήμος. Για να κερδίσει όσα δικαιούται. Και όσα του στέρησαν.

1 σχόλιο:

  1. Ποιός ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ;
    Αυτός υποσχόταν ότι θα το καταργήσει και θα φτιάξει άλλο χωρίς εισφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή