Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 18ης του Μάη, θεωρούμε άκρως απαραίτητο να διευκρινίσουμε και να βάλουμε τα τεκταινόμενα στη σωστή τους βάση και συγκεκριμένα:
Στο δήμο Άργους – Μυκηνών παρατηρούνται ...



συστηματικές προσπάθειες οικειοποίησης των ψηφοφόρων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ , απ την κομματική παράταξη του νύν Δημάρχου κ.Καμπόσου καθώς και απ την κομματική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλή τον κ.Νικητόπουλο .
Ο συνδυασμός του τελευταίου αποτελείται ως επί το πλείστον, από μέλη της στενής κομματικής βάσης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ καθώς και από ανθρώπους που καιροσκοπικά πλέον έχουν μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλιεύοντας ψηφοφόρους χρησιμοποιώντας το παλαιότερο ΠΑΣΟΚικό τους παρελθόν, το οποίο έχουν προ πολλού απαρνηθεί και απαξιώσει.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Άργους στηρίζει και καλεί το σύνολο των μελών, φίλων και ψηφοφόρων μας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο συνεργασίας των κ.κ. Χασάπη και Πλατή «Οι Πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Πλατή.

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Άργους

1 σχόλιο:

  1. Θα μας τρελάνουν τελείως.Ο Τατούλης στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και στηρίζει μάλλον Καμπόσο.
    Η τοπική δηλαδή ο Μανιάτης στηρίζει Πλατή.
    Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ δηλαδή τί στηρίζουν; Νικητόπουλο =ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν βγαίνει νόημα.
    Και τελευταίο ερώτημα : αν ο Πλατής πάρει 10% (και πολύ σου βάζω) σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ στο Άργος είναι κάτω από 10% Σωστά;;;;
    Τότε θα εύχονται να μην τους άκουσε η ΒΑΣΗ.
    Αλλά με αυτά τα τερτίπια ξαναέλα υπουργέ μου να ζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή