Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Νικόλαος Χαρτοφύλλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη : «Οι πολίτες μπροστά – Νέο Ξεκίνημα»

Κλήθηκα να λάβω μία ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη απόφαση. Να συμμετάσχω στiς δημοτικές εκλογές ζητώντας την προτίμηση των κατοίκων του Δήμου Αργους – Μυκηνών στο πρόσωπό μου, σε μία εποχή που η πολιτική και οι άνθρωποι που την χαράζουν ή την υπηρετούν τελούν υπό αμφισβήτηση. Έπρεπε να αποφασίσω εάν θα παραμείνω κριτής των εξελίξεων ή θα προσπαθήσω να συμβάλω στη διαμόρφωσή τους.
Σήμερα λοιπόν, διαπιστώνοντας ότι ...



σημαντικότερο όλων είναι το αυτονόητο, δηλαδή εμείς οι ίδιοι, οι απλοί, αλλά συνάμα ξεχωριστοί άνθρωποι, να σταθούμε απέναντι στο αποκαλούμενο σύστημα και να προσπαθήσουμε το αλλάξουμε. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων και διαμορφωτές της ζωής μας. Να προσφέρουμε για τον τόπο και τα παιδιά μας.
Δεν υπόσχομαι τα πάντα, δεν δεσμεύομαι για το αδύνατο, στέκομαι απέναντι σας, ως ίσος προς ίσους και επιθυμώ να με κρίνεται και να με εμπιστευτείτε. Να παλέψουμε μαζί, για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας «Οι πολίτες μπροστά – Νέο Ξεκίνημα», με επικεφαλή το Δημήτρη Πλατή συνεπικουρούμενο από το Μιχάλη Χασάπη. Να παλέψουμε μαζί για τη δημιουργία και την ανάπτυξη, για τον τόπο που ζούμε, που αγαπάμε.

Νικόλαος Χαρτοφύλλης
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη :
«Οι πολίτες μπροστά – Νέο Ξεκίνημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου