Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Κοροιδεύουν. Ούτε ένα σχολείο δεν έχει αρχίσει να κατασκευάζεται.

Aντιγράφω από facebook του Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Από τα…. επτά σχολεία που διαφήμιζαν ότι θα κατασκευάζονταν αυτή την τετραετία ( σύμφωνα με τις τηλεοπτικές δηλώσεις του δημάρχου ) τελικά μόνο δύο θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.
Το δημοτικό σχολείο στο Κουτσοπόδι και η προσθήκη κτιρίου στο δημοτικό σχολείο Ινάχου. Φυσικά, μέσα σε αυτή την τετραετία δεν θα ...ολοκληρωθεί κανένα από τα δύο, αφού κανένα σχολείο δεν έχει αρχίσει ακόμη να κατασκευάζεται.
Τα μεγάλα προβλήματα σχολικών υποδομών υπάρχουν στο Άργος και αυτά τα σχολεία έταζε στον αγιασμό στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος. Το 1ο και 7ο δημοτικό σχολείο, το 4ο γυμνάσιο θα παραμείνουν ως έχουν για πολλά χρόνια ακόμα αφού τα προβλήματα δεν ξεπερνιούνται, παρόλα τα μεγάλα λόγια του Δημάρχου.
Να θυμίσουμε οτι τις τελευταίες δύο τετραετίες κατασκευάστηκαν, και όχι απλά έγιναν οι μελέτες, δύο νέα νηπιαγωγεία στο Άργος, στα Τσαμέικα και το 6ο νηπιαγωγείο στην οδό Ηρακλέους, το νέο Ειδικό σχολείο στα Τσαμέικα, ο Παιδικός Σταθμός στην οδό Περούκα και ακόμα οι μεγάλης κλίμακας κατασκευαστική επέμβαση στη στατικότητα του Μπουσουλοπούλειου.
Τελικά γιατί συγχαίρουν τον εαυτό τους σε κάθε ευκαιρία στην τηλεόραση ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου