Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Παναγιώτα Καρκαλάτου : Οι νέοι προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή

Για την ανάγκη στήριξης του πολιτισμού και του αθλητισμού στα χωριά και τις γειτονιές του Άργους, μίλησε σε συγκέντρωση νέων στη Λέρνα η υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Παναγιώτα Καρκαλάτου.
Δημοτικές βιβλιοθήκες πρέπει να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν σε κάθε συνενωμένο δήμο. Να λειτουργήσουν ως πολυχώροι συνάντησης ,δημιουργίας και έκφρασης των νέων ανθρώπων. Πολυχώροι με βιβλία, μουσική, ταινίες, διαδίκτυο, εκθέσεις. Είναι προφανής σήμερα ....



αυτή η ανάγκη, σήμερα που και πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα και που οι κίνδυνοι για τα παιδιά είναι πλέον καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ο δήμος μπορεί και πρέπει να διαθέσει τις απαραίτητες πιστώσεις από τον προυπολογισμό του για το σκοπό αυτό. Μέσα από το ΕΣΠΑ μπορούν να δημιουργηθούν σε αυτές τις βιβλιοθήκες επιδοτούμενες θέσεις απασχόλησης και μαζί με ένα δίκτυο εθελοντών θα στηρίξουν τη λειτουργία αυτών των βιβλιοθηκών. Χρειαζόμαστε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια πολιτική σε βάθος χρόνου με μόνιμες δομές σύγχρονου πολιτισμού και όχι μόνο μια πολιτική επιδοτούμενων εκδηλώσεων. Οι νέοι σήμερα απαιτούν μια πιο δίκαιη κατανομή των κονδυλίων για να βελτιώσουν την κουλτούρα της καθημερινής τους ζωής, απαιτούν να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις υποβαθμισμένες περιοχές, στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Παναγιώτα Καρκαλάτου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου