Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Φιλαρμονική Άργους


Σεπτέμβριος 2010. Λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές.
"Ντρέπομαι να βλέπω τη φιλαρμονική να μην έχει ούτε ρούχα να φορέσει ..."

Σήμερα το πρόβλημα με τα ρούχα λύθηκε ....



Δεν υπάρχει φιαλαρμονική.

Οι δηλώσεις φυσικά από τον νυν Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών.

Πραγματική κατάντια ο μεγαλύτερος Δήμος του Νομού Αργολίδος και τέταρτος μεγαλύτερος της Πελοποννήσου να κάνει παρέλαση με CD.



3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ; ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΥΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δίκιο φίλε. Ολοι μαζί του ήταν και ξέρεις γιατι ; Γιατι τους έταξε πως παρότι ήταν παράνομο θα τους πλήρωνε. Τωρα τον κάνανε δήμαρχο και κοιτάνε αλλού. Ομως πέταξε το πουλάκι παιδιά. Τωρα σας βρίζουν όλοι γιατι δεν βγαίνετε στις γιορτές. Και καλα κάνουνε. Ειχατε μάθε να παίρνετε μισθό κανονικού υπάλληλου, χώρια τα κάλαντα και οι κηδείες. Μιλάμε για κονόμα μεγάλη. Αμ ο Θεός δεν είναι βλάχος . Βαλατε τα χέρια σας και βγάλατε τα μάτια σας.
    ενας παλιος συνάδελφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμποσος ειχε προθεσμία 6 μηνών, ωστε να ενταξει τη Φιλαρμονική Άργους στο νομο Καστανίδη περι συλλογικών συμβάσεων ΕΣΠΑ οπως εκαναν αρκετες φιλαρμονικες στην Ελλαδα οταν αλλαξε ο Καποδίστριας και εγινε Καλλικράτης, αυτα γιατι δεν τα λετε οι παραπανω? Γιατι δεν λετε οτι χρωστανε 14.000 ευρω στον Αρχιμουσικο και απο 3.000 σε 22 Μουσικους εκτελεστές? Και οι Γιατροι και οι Δικηγοροι δεν κανουν στασεις εργασιας? Δικαιωμα μας δεν ειναι να μην παμε εφοσον ο Καμποσος ΧΡΩΣΤΑΕΙ? για τα 190 εθρω το Μηνα λες οτι ειναι μισθος Υπαλληλου κανονικου ρε ψευτη? Και εισαι και πρωην μελος,μηπως εισαι απο αυτους που διωξαμε επειδη εκλεβαν οργανα? Ακριβως ο Θεος δεν ειναι Βλάχος γι αυτο και σε διωξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή