Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Kέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κουτσοπόδι


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που θα ανακύψουν από την ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών στο Κουτσοπόδι Άργους.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με σημερινά μη διαψευσμένα δημοσιεύματα σε έγκριτες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, εξετάζεται η δημιουργία κέντρου κλειστής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κουτσοπόδι Άργους. Μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει τη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών της Αργολίδας καθώς θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα σημαντικότατα προβλήματα παραβατικότητας, εγκληματικότητας και δημόσιας υγιεινής που ήδη πλήττουν την ευρύτερη περιοχή λόγω του μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:


Αν όντως εξετάζεται η η δημιουργία κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών στο Κουτσοπόδι Άργους, παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις σοβαρές αρνητικές συνέπειες που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη στην τοπική κοινωνία και οικονομία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου