Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο Διαυγέστερος Δήμος Της Πελοποννήσου Είναι Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών. Η Αντιπολίτευση Κάθε Φορά Που Μας Προκαλεί Εκτίθεται!


Στις πολύ πρόσφατες και αναλυτικές ανακοινώσεις του γραφείου του δημάρχου παραπέμπονται όλοι όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου και οι δημοτικοί σύμβουλοι στην οικονομική υπηρεσία.

Μετά την επιστολή δημοτικού συμβούλου, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος σχολίασε: «Ο απολογισμός ...

που δώσαμε στη δημοσιότητα είναι πρωτοφανής στα δημοτικά χρονικά. Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά, τόσο αναλυτικά οικονομικά στοιχεία. Διαθέτουμε στα ταμεία μας πάνω από 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Παραθέσαμε ακόμη και φωτοτυπία της βεβαίωσης της τράπεζας για τους πλέον δύσπιστους.
Η διαχείρισή μας είναι διάφανη. Είμαστε πρώτοι σε αριθμό αναρτήσεων στο Διαύγεια! Είμαστε ο Διαυγέστερος Δήμος της Πελοποννήσου. Δεχόμαστε καθημερινά την κριτική όλων των δημοτών. Επιμένουμε, όμως, σε όλους τους τόνους: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Η αντιπολίτευση κάθε φορά που μας προκαλεί εκτίθεται!
Μας προκαλεί απορία πως φαντάζει «Ακατόρθωτη» στα μάτια της αντιπολίτευσης η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας. Απορούμε με τα παραδείγματα διαχείρισης του παρελθόντος. Έχουμε και εμείς μεγάλη αγωνία: είχε δώσει ποτέ τέτοια στοιχεία ο πρώην δήμαρχος Λυρκείας;
Τώρα, έρχεται και ζητά αναλυτικά να δει και τους κωδικούς από τους οποίους προκύπτουν.
Για άλλη μια φορά, θα απαντάμε σε κάθε πρόκληση ειδικά για τα οικονομικά…
Σταματήστε να κρίνετε εξ ιδίων… Η ερώτηση τι γίνονταν τόσα λεφτά στο παρελθόν θα συνεχίσει να σας βασανίζει…
Φοβάστε τις ερωτήσεις που κάνει ο λαός: Τι γινόταν άραγε τα προηγούμενα χρόνια; Καλά θα κάνουν να απαντήσουν αυτοί οι ίδιοι στο λαό. Γιατί ο λαός είναι πολύ αγριεμένος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου