Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Με τη Μακάμπι ο Διομήδης Άργους


Την τύχη με το μέρος του είχε ο Διομήδης Άργους στην κλήρωση για τα ημιτελικά του Challenge Cup, καθώς θα βρει στο δρόμο την ευκολότερη πιθανή αντίπαλο, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Μάλιστα, ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί ...


στο Άργος, κάτι που δίνει αβαντάζ στην ελληνική ομάδα.
Έτσι οι "Λύκοι" έχουν αυξημένες πιθανότητες να προκριθούν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 21 ή 22 Απριλίου στο Ισραήλ και 28 ή 29 Απριλίου στην Ελλάδα.

Η Μακάμπι έχει στη σύνθεση της τους Σέρβους Μίλος Μίτροβιτς, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, Σρτζαν Τζόρτζεβιτς και Νόβακ Μπόσκοβιτς. Ειδικά ο τελευταίος θεωρείται το μεγάλο "όπλο" της ομάδας με 39 γκολ σε 5 ματς μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Η ομάδα από το Ισραήλ απέκλεισε στη φάση των "16" τον Δούκα με δύο νίκες, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, 27-26 εντός έδρας και 21-20 στο "Δαΐς". Στους "8" απέκλεισε τη Μάριμπορ, δίνοντας και τα δύο ματς στο Ισραήλ. Το πρώτο το έχασε με 29-28, αλλά πήρε το δεύτερο με 31-29.

"Αποφύγαμε τα "θηρία", αυτό όμως δεν μας χρίζει φαβορί. Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που το δεύτερο ματς θα είναι στην Ελλάδα. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως και στον προημιτελικό. Θέλουμε στο πρώτο ματς ένα σκορ κοντά στην ισοπαλία.

Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει θέληση για τη νίκη και δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε μέχρι εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να φτάσουμε στην πρόκριση", ήταν το σχόλιο του προπονητή του Διομήδη, Δημήτρη Δημητρούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου