Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Γ. Μανιάτη


Συνάντηση διαμαρτυρίας κατά του Υφυπουργού κ. Γ. Μανιάτη ετοιμάζει το Συντονιστικό Αγώνα Σωματείων, Φορέων και Πολιτών Αργολίδας. Σε ανακοίνωσή τους καλούν σε διαμαρτυρία κατά του Υφυπουργού που ως εξέχον μέλος της κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου και έχοντας ψηφίσει όλα τα μέτρα και μνημόνια που φτωχοποιούν την πλειοψηφία και του πελοποννησιακού λαού, είναι από τους βασικούς υπευθύνους της πολιτικής εξαθλίωσης του λαού.
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση ....


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ελληνικός λαός βιώνει μια πρωτοφανή επίθεση:

Κεκτημένα δικαιώματα ενός αιώνα καταργούνται, οι μισθοί, οι συντάξεις, οι κοινωνικές παροχές, η ασφάλιση, οι δημοκρατικές ελευθερίες, αυτονόητες μέχρι σήμερα κατακτήσεις καταργούνται σε μια νύχτα. Ταυτόχρονα υπό τον συνεχή εκβιασμό της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον διορισμένο από το ΔΝΤ και την ΕΕ τραπεζίτη Παπαδήμο , καταληστεύει μισθούς και συντάξεις προκαλώντας παράλληλα πρωτόγνωρα φαινόμενα ανεργίας. Φορτώνει έτσι την κρίση στον λαό εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Την ίδια ώρα που η πλήρως απονομιμοποιημένη αυτή κυβέρνηση επιβάλλει τη γενικευμένη εξαθλίωση στην τεράστια κοινωνική πλειοψηφία θέλει να εμφανίζεται ως σωτήρας της. Η ωμή καταστολή όμως της λαϊκής διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας που είναι πλέον ένα από τα τελευταία στηρίγματά της αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο.

Ένας από τους «σωτήρες», ο υφυπουργός περιβάλλοντος και βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης είναι προσκεκλημένος το Σάββατο 10/3 σε εκδήλωση στο Άργος για να παρουσιάσει τις ιδέες του σχετικά με την «ανάπτυξη» της περιφέρειας Πελοποννήσου. Το τελευταίο διάστημα με δηλώσεις του απεμπολεί κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο ενώ η «υπερπροσπάθειά» του για τις ενεργειακές έρευνες συστηματικά θα οδηγήσουν στο ξεπούλημα ενεργειακών κοιτασμάτων, του δημόσιου δηλαδή πλούτου, στους ευρωπαίους δανειστές-τοκογλύφους.

Ως εξέχον μέλος της κυβέρνησης του τραπεζίτη Παπαδήμου και έχοντας ψηφίσει όλα τα μέτρα και μνημόνια που φτωχοποιούν την πλειοψηφία και του πελοποννησιακού λαού, ο Γ. Μανιάτης είναι από τους βασικούς υπευθύνους της πολιτικής εξαθλίωσης του λαού. Οι «δημοκρατικές» του δε πεποιθήσεις έγιναν ευρύτερα γνωστές στην περιοχή όταν η προσωπική του ασφάλεια επιτέθηκε σε αγωνιστή στο Ναύπλιο επειδή ο τελευταίος έκανε το «λάθος» να έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο μνημόνιο.

Η παρουσία του στη τοπική εκδήλωση μαζί με τον περιφερειάρχη Τατούλη, ο οποίος ετοιμάζεται να μετατρέψει όλη την Πελοπόννησο σε ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη), φορολογικό παράδεισο δηλαδή των επιχειρηματιών και εργασιακό κάτεργο για τους εργαζομένους που θα δουλεύουν χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα αποτελεί πρόκληση!ΠΑΡ’ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ,

ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3, 17:00 στο Επιμελητήριο ΆργουςΣυντονιστικό Αγώνα Σωματείων, Φορέων και Πολιτών Αργολίδας

(ανοιχτή συνέλευση κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00 στην ΤΕΔΚ στο Ναύπλιο, Δημ. Κώνστα 12)

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα δεν είναι χαλάμε κάποιες εκδηλώσεις που είναι σημαντικές.
    Τιποτα δεν κερδίζουμε με τέτοιες αντιδράσεις.
    Μπορούμε να δείξουμε τη δυναμή μας στις εκλογές που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή