Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ψάχνουν ημερομηνία χωρίς Ανάδρομο για εκλογές!


«Μέρα ακατάλληλη για νέα ξεκινήματα» φαίνεται ότι είναι η 29η Απριλίου για το ζώδιο του Αντώνη Σαμαρά, ενώ ο αστρολογικός χάρτης του Βενιζέλου είναι αρνητικός με την 6η Μαϊου λόγω της θέσης της Σελήνης.
Προβληματισμός επικρατεί στα επιτελεία των δύο κομμάτων, καθώς μετά από αλλεπάλληλες μυστικές ....

συσκέψεις με αστρολόγους κοινής αποδοχής, φαίνεται ότι δυσκολεύονται να ορίσουν μια μέρα που να είναι ευνοϊκή για τα ζώδια και των δύο αρχηγών, ώστε να διεξαχθούν οι κρίσιμες αυτές εκλογές με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για τον καθένα. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η τελική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, παραμένει ανοιχτή.

Το θέμα έγινε ακόμα πιο περίπλοκο, ύστερα από σύσκεψη με την Λίτσα Πατέρα, αστρολόγο που εγκρίνει τόσο ο κ. Μιχελάκης, όσο και τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ. Στη σύσκεψη αυτή, αποκαλύφθηκε ότι μέχρι το τέλος Απριλίου οι «τα γλυκά Διδυμάκια (σ.σ. το ζώδιο του Αντώνη Σαμαρά) θα πρέπει να προσέξουν τα νέα ξεκινήματα και να μην κάνουν συμφωνίες για οικονομικά ή άλλα ζητήματα», λόγω της νέας Σελήνης που μπαίνει στον Δία».

Από την άλλη, οι πρώτες εβδομάδες του Μαΐου, είναι η χειρότερη δυνατή συναστρία για τους Αιγόκερους (σ.σ. το ζώδιο του Ευάγγελου Βενιζέλου), που όπως έγινε γνωστό, «εξαιτίας του Ανάδρομου Ερμή σε συνδυασμό με την έκλειψη που γίνεται πάνω στην Αφροδίτη, θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης με τους γύρω τους, ενώ πρέπει να αποφύγουν με κάθε τρόπο συζητήσεις και διαφωνίες γιατί θα οδηγήσουν σε ρήξεις».

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε, εξέδωσε αργά το βράδυ ανακοίνωση το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, ο οποίος με βάση στοιχεία από αστρολογικό site στο διαδίκτυο, ζητάει να γίνουν οι εκλογές την Τετάρτη 9 Μαϊου, αλλιώς θα στείλει τους υπεύθυνους σε ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία.

Οι δύο αρχηγοί, πάντως, θα ξανασυναντηθούν προς το τέλος της εβδομάδας με την Λίτσα Πατέρα, όπου συνεκτιμώντας και νέα δεδομένα, θα προσπαθήσουν ξανά να συμφωνήσουν σε τελική ημερομηνία εκλογών.

Moufanet
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου