Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Βλέπει" 4άδα ο Ευρωπαίος Διομήδης


Ο Διομήδης Άργους απέσπασε ισοπαλία 28-28 από την Κριένς στην Ελβετία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά του Challenge Cup!
Aνήμερα του Ευαγγελισμού ο Διομήδης Άργους έχει την ευκαιρία να γράψει τη σημαντικότερη σελίδα στην ιστορία του. Να προκριθεί στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του Challenge Cup συγκεκριμένα!

Οι "Λύκοι" ....



απέσπασαν ισοπαλία 28-28 από την Κριένς στην Ελβετία στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (25/3) στο Λουτράκι.

Δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Ζαραβίνας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (28-28) και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν φερει νωρίτερα τα πάνω κάτω στον αγώνα με σερί 3-0. Στο 50' τραυματίστηκε στα πλευρά ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου και αποχώρησε από τον αγώνα.

Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Πήραμε πολλά περίεργα δίλεπτα στο τέλος και σε όλη την διάρκεια του ματς. Κάποια στιγμή παίζαμε και με 3 παίκτες. Οι διαιτητές ήταν κακοί μαζί μας, αλλά κάναμε φοβερό ματς σε απόδοση και οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια να διατηρήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Είμαστε μια ομάδα πρωτάρα σε αυτά. Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς. Εύχομαι ο κόσμος του χάντμπολ να έρθει να μας υποστηρίξει την άλλη Κυριακή, γιατί πραγματικά τα παιδιά το αξίζουν και με το παραπάνω".

Τα δεκάλεπτα: 4-8, 9-9, 14-15 (ημχ), 20-19, 23-26, 28-28.

Η σύνθεση του Διομήδη:

Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος 1, Μάλλιος 7, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς 6, Σπέντζος, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 4, Ελευθερίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου