Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Γιώργος Αναγνώστου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ»


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε για το θέμα στα τοπικά ΜΜΕ ο Γιώργος Αναγνώστου.O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων δήλωσε:
"Ο πρ. δήμαρχος Λέρνας κ. Μιχάλης Χασάπης, το Δημοτικό Συμβούλιο της Λέρνας και τα στελέχη του πρ. δήμου οι οποίοι ..

με την σκληρή και επίπονη δουλειά τους έφεραν σε πέρας αυτό το έργο, δικαιούνται σήμερα την αναγνώριση της προσπάθειάς τους από όλους μας. Αποτελούν την απόδειξη οτι ακόμα και δήμοι με μικρή τεχνική στελέχωση μπορούν να προχωρήσουν σημαντικά έργα για τους δημότες τους. Αυτό το έργο όμως έχει τεράστια σημασία και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων ολόκληρης της Αργολίδας και για την αειφόρο ανάπτυξή της.
Ο Μιχάλης Χασάπης και ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας για περισσότερους απο 15 μήνες συνεχίζει να παλεύει για την υλοποίηση του έργου αυτού, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο που θα υλοποιήσει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Τουλάχιστον ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών οφείλει δημόσια να αναγνωρίσει τις προσπάθειές του και των συνεργατών του, αφού όλα τα σημαντικά έργα έχουν πίσω τους δουλειά και διεκδικήσεις πολλών ετών. Είναι η απάντηση σε όλους αυτούς οι όποιοι εδώ και μήνες ανακοινώνουν δια τηλεοράσεως οτι ο πρ. δήμος Λερνας έφερε μόνο χρέη στο νέο δήμο. Έφερε όπως αποδυκνύεται σήμερα και μελέτες και χρηματοδοτήσεις και έργα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου