Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου!!!


Η ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου) καθιερώθηκε για να γιορτάζουμε κάθε χρόνο το παιδικό βιβλίο, με στόχο να εμπνεύσουμε στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα. Έτσι λοιπόν, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, που λειτουργεί ...
στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, καλεί όλους τους φίλους της, την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στις 11 το πρωί, στο χώρο της, για να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα.
Με την βοήθεια της εκπαιδευτικού Άννας Βελλίνη - Μπιμπή, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το μεγάλο παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και τα έργα του. Επίσης, θα γίνει αφήγηση ενός από τα πιο αγαπημένα παραμύθια του, «το ασχημόπαπο» και θα συμμετέχουμε στην ιστορία μέσα από τη δραματοποίησή του. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για το αγαπημένο τους βιβλίο. Προαιρετικά, θα μπορούν να το έχουν μαζί τους, με σκοπό να το παρουσιάσουν στα υπόλοιπα παιδιά και να εξηγήσουν τους λόγους που το συγκεκριμένο βιβλίο τα έχει «ταξιδέψει».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις! Να είστε όλοι εκεί!!!
Είσοδος ελεύθερη

Με εκτίμηση
Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ

Δελής Νίκος
Καθηγητής ΠληροφορικήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου