Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Διομήδης Άργους!


Συνεχίζει να γράφει ιστορία η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Διομήδη, αφού επικράτησε του ΠΑΟΚ με 30-28 και εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Διομήδης Άργους πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του! Οι «λύκοι» επικράτησαν ....

με 30-28 του ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά. Πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον του στον διπλό, ευρωπαϊκό τελικό του Τσάλεντζ Καμπ με αντίπαλο την ελβετική Τουν, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα της Κυριακής (20/5) στο Λουτράκι.

Η απονομή του πρωταθλήματος στους Αργίτες θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (16/5) μετά το τελευταίο ματς των play off κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά αυτή δεν θα είναι η τελευταία σημαντική στιγμή για τον Διομήδη.

Στο μεταξύ, οι παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και περισσότεροι από 500 φίλαθλοι που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου στο Άργος έγιναν ένα «κουβάρι» μετά το τέλος του ματς για να πανηγυρίσουν έξαλλα τον πρώτο τίτλο της ομάδας στο ελληνικό χάντμπολ μετά από πολλά χρόνια κόπων. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των παικτών του ΠΑΟΚ που παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο να τιμήσουν με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους την αντίπαλη ομάδα σε μία από τις ομορφότερες στιγμές της φετινής σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω... χέρι σε όλο το διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν είχαν καταφέρει μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Παρόλο αυτά πήραν τη νίκη και μαζί το πρωτάθλημα!

Τα παραλειπόμενα δεν έλειψαν με τους διαιτητές να γράφουν στο φύλλο αγώνα πως: «Στο 49:33 ο παίκτης του ΠΑΟΚ Γιώργος Πίτσιος αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα διότι μετά από επίτευξη τέρματος έδειξε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα προς το μέρος της κερκίδας. Το δελτίο του κρατήθηκε. Στο ίδιο χρονικό σημείο ο παίκτης του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκκώνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι απευθυνόμενος έντονα προς τους διαιτητές είπε: «Τι είναι αυτά που σφυρίζετε;» παρατεταμένα και συνεχόμενα. Το δελτίο του κρατήθηκε».

Τα δεκάλεπτα: 6-4, 12-10, 16-13 (ημχ.), 19-17, 25-22, 30-28.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος 3, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 5, Κοντούλης, Σπέντζος, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 6, Σαμαράς 3.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Απσοτολίδης Κ.,Κοκώνης 1, Τσίλης 1, Πετρίδης 2, Ανγκελόφσκι 4, Ιωαννίδης 5, Σεβαστίδης 4, Τάτσης, Κεσίδης 4, Πίτσιος Ιλέρης.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας Δίλεπτα: 7-7 Πέναλτι: 3/3-5/9.

Κόκκινες: 53:46 Μεγαλοοικονόμου (3 δίλεπτα)-41:01 Τάτσης (επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο), 49:33 Πίτσιος (άσεμνη χειρονομία, κρατήθηκε δελτίο), Κοκώνης (διαμαρτυρία, κρατήθηκε δελτίο).

Τελευταία αγωνιστική:

Τετάρτη (16/5)

Διομήδης Άργους- ΑΕΚ
ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου