Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τι γίνεται με την ελεγχόμενης στάθμευση στο Άργος;


Όποιος κινείται στο κέντρο του Άργους τις τελευταίες ημέρες έχει διαπιστώσει μια τεράστια αλλαγή. Το κέντρο του Άργους γέμισε πάλι από αυτοκίνητα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ξαφνικά μεγάλωσε η εμπορική κίνηση αλλά ...


απλά σταμάτησε να λειτουργεί το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Ο συμπαθητικές φιγούρες των Δημοτικών Αστυνομικών έπαψαν να κινούνται στους δρόμους και το χάος επέστρεψε. Ένας έχει απομείνει απ΄ όσο έχω παρατηρήσει και αυτός φυλάει την είσοδο του Δημαρχείου.
Μήπως είναι ώρα ο λαλίστατος κατά τ' άλλα κύριος Καμπόσος ή τέλος πάντων κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα.
Άλλωστε το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευση είναι ένα από τα θετικά επιτεύγματα της παρούσας Δημοτικής αρχής και ο κύριος Δήμαρχος το ανέφερε σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση.
Ελπίζω να μη στήθηκε και αυτό στο πόδι - όπως και τόσα άλλα - και να επιστρέψει το μέτρο γιατί σίγουρα η εφαρμογή του είχε κοστίσει κάποια χρήματα στον Αργείτη αλλά και γιατί όντως είναι ένα σωστό μέτρο.

Θυμίζω ότι η τελευταία επίσημη αναφορά ήταν τον Αύγουστο που μας ενημέρωνε για την αναστολή του μέτρου για το συγκεκριμένο μήνα.

9 σχόλια:

  1. OXI MONO ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ Μ...ΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΦΡΑΓΓΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕ Η ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ-Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ; ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΑΠ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΒΟΥΝΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ενας ενοχλημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ;
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. peste oti thelete. afto to fagopoti kai i agrammatosini den exei xanaginei sto Argos. Tosoi agrammatoi kai tosa lamogia mazi proti fora mazeytikane. Kai kala mas kanoune afou tous dialexame. einai ora na paroune dromo trexontas. xeftilistikame soli th peloponiso gelane kai oi petres kai seis sygkrinete ton Kamposo me to Kotsovo. Diladi ta sovraka me tis gravates , ante geia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΕΤΣΑ.
    ΒΑΖΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ.
    ΤΑ ΣΩΒ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒ...
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ.
    ΤΙ ΛΕΣ;;;;
    ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΣΑ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μου επιτρέπετε να μπω σε αυτό τον διάλογο και να καταθέσω την άποψη μου είναι πως δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από τον Κωτσοβό ο αυριανός Δήμαρχος γιατί: είναι καθαρός, έχει εμπειρία, έχει όραμα, είναι σοβαρός και η μόνη του ιδιοτέλεια είναι η υστεροφημία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κωτσοβός απέδειξε την καθαρότητά του όταν επέλεξε να μην πάρει το μισθό του αντιδημάρχου που του πρότεινε ο καμπόσος από την πρώτη μέρα και να διαχωρίσει τη θέση του κατεβαίνοντας ανεξάρτητος. Γιατί είναι επαγγελματίας, ζούσε και δούλευε στο Άργος και τον νοιάζει το καθαρό του κούτελο. Οι του καμπόσου άγραφα ή καμμένα χαρτιά ήταν, πήγαν για το μισθουλάκο και τα παλαμάκια. Ήρθαν, θα φάνε και θα φύγουν όπως ήρθαν. Πιστεύω αν ένας νέος καθαρός βγει από το μέτωπο που δημιουργείται κατά της ρεμούλας και της αγραμματοσύνης θα ακολουθήσει και αυτός για να σωθεί η πόλη από την παραπληροφόρηση και την σπατάλη. Από όποιον χώρο και αν προέρχεται.

    Ένας πελάτης του που δεν τον ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή