Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το κύπελο στο Άργος !!!!!!!!!!!


Εκατοντάδες Αργείτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος και πανηγυρίζουν για το πρώτο Ευρωπαϊκό κύπελο που έφερε η ομάδα του Άργους στην Ελλάδα.
Ο διομήδης στάθηκε ...

όρθιος στην Ελβετία.
Αν και ηττήθηκε με 22-20 από την Βάκερ στην πόλη Τουν κατάφερε να να κατακτήσει το Τσάλεντζ Καπ και γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο! Στον πρώτο τελικό, ο Διομήδης είχε επικρατήσει με 26-23 * Οι παίκτες κλαίνε από την χαρά τους

Όνειρο ζουν, μην τους ξυπνάτε τώρα! Ο Διομήδης Άργους σε χαλεπούς για την Ελλάδα καιρούς, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες μπορούν και πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή. Με το αβαντάζ των τριών τερμάτων από τον πρώτο τελικό, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν φοβήθηκαν τους Ελβετούς σε κανένα σημείο του αγώνα και μπορεί να ηττήθηκαν με 22-20, ωστόσο κατάφεραν να κατακτήσουν το Challenge Cup και να στεφθούν Κυπελλούχοι Ευρώπης.

«Σήκωσέ το, το τιμημένο», φώναζαν οι παίκτες μαζί με τους 150 περίπου Έλληνες που βρέθηκαν στην πόλη Τουν! Ο Διομήδης γίνεται η πρώτη ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο και τα πανηγύρια τώρα αρχίζουν!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Διομήδη δεν φοβήθηκαν το ματς σε κανένα σημείο του αγώνα. Με κορυφαίο τον Χάρη Μάλλιο που σημείωσε εννέα γκολ, με τον Μεγαλλοικονόμου να σκοράρει σε σημαντικά σημεία, τον Τάσκοβιτς να τραβάει όλη την άμυνα της Τουν πάνω του και την εξαιρετική άμυνα, ήλεγχαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και άξια στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ευρώπης.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9 (ημιχ.), 14-13, 17-16, 22-20.

ΒΑΚΕΡ ΤΟΥΝ: Λίντερ 7, Κάσπαρ 1, Φράνιτς 7, Ντεσβάντεν 4, Ντάλερ 3 .

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου