Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ανώνυμη επιστολή για τον πρ. Γενικό Γραμματέα κ. Γ. Φώτη μοιράστηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο !!!

Αντιγράφω από το argosdimotika.blogspot.gr

Ανώνυμη σφραγισμένη επιστολή μοιράστηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο από δημοτικό υπάλληλο.! Στην επιστολή αυτή, η οποία έχει γραφεί από πρόσωπο το οποίο ήταν πολύ κοντά στον κ. Φώτη, γίνεται αναφορά στον πρ. "Γενικό Γραμματέα" του δήμου χαρακτηρίζοντάς τον, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως ...

"σεσημασμένο απατεώνα" ο οποίος ξεγέλασε τον Δήμαρχο ο οποίος τον εμπιστεύθηκε . Μάλιστα γίνεται αναφορά σε επαφές της αντιπολίτευσης με τον εν λόγω κύριο με σκοπό να πλήξουν τον Δήμαρχο !!!
Η κάποιοι είναι σε πανικό η νομίζουν οτι απευθύνονται σε αδαείς.


Στούς πολίτες οφείλονται εξηγήσεις:


- Τον κύριο Φώτη "προσέλαβε" ο κ. Δήμαρχος και τον διορισμό του συνόδευσαν έπαινοι του κ. Δημάρχου για τις ικανότητες και την τιμιότητά του.
- Ο κ. Φώτης επί ένα και πλέον χρόνο ασκούσε στην ουσία καθήκοντα "Γενικού Γραμματέα" του δήμου, χωρίς να έχει επίσημα προσληφθεί, δίνοντας εντολές σε υπαλλήλους, συναντούσε προμηθευτές του δήμου και εργολάβους, δεχόταν πολίτες. Με πιο δικαίωμα και τίνος τις εντολές;
- Ποιός θα απολογηθεί για την "πρόσληψη" αυτή στους πολίτες, αυτοί που έπεισαν τον Δήμαρχο για την πρόσληψη η ο ίδιος ο Δήμαρχος που είχε και την τελική ευθύνη;
- Τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούσε μια τέτοια "πρόσληψη μη πρόσληψη", ένας Γενικός Γραμματέας "υπό δοκιμή" ;
- Ποια ήταν η αμοιβή του για τις υπηρεσίες του ένα χρόνο στο δήμο; Προφανώς αυτές οι υπηρεσίες δεν ήταν δωρεάν.
- Και τέλος τα οικογενειακά προβλήματα του κ. Φώτη και της κυρίας που έγραψε την παραπάνω επιστολή δεν αφορούν το Δημοτικό Συμβούλιο και και τους πολίτες.

...διαβάστε την απίστευτη επιστολή



Αξιότιμοι δημοτικοί σύμβουλοι,
Σας απευθύνω την παρακάτω επιστολή ούτως ώστε να σας ενημερώσω για ένα θέμα που όπως διαπιστώνω συνεχίζει να απασχολεί μέσω των μπλογκς και διαφόρων δημοσιευμάτων , στον έντυπο τύπο , τον τόπο σας.
Αφορμή δε για την αποστολή της παρούσας αποτέλεσαν πρόσφατες πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μου , μέσω του στενού οικογενειακού μας περιβάλλοντος , σύμφωνα με τις οποίες το πρόσωπο στο οποίο θα αναφερθώ ακολούθως συνεχίζει να έχει εμπλοκή στα δημοτικά πράγματα , όχι όμως πλέον μέσω της δημοτικής αρχής αλλά σε συνεννόηση με στελέχη της αντιπολίτευσης , προκειμένου με συκοφαντίες να εκδικηθεί, για την απομάκρυνσή του , τον Δήμαρχο . Αν η πληροφόρηση αυτή αληθεύει προειδοποιώ τους συνομιλητές του ότι κάνουν μέγα λάθος και σύντομα θα τους οδηγήσει σε μπελάδες .
Είμαι νομικός με πολυετή πείρα και παράλληλα είμαι ενεργή πολίτης καιθεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύω το δημόσιο συμφέρον , όπως αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας μας.
Είμαι ένα πρόσωπο που επί πολλά έτη βρισκόμουν πολύ κοντά στο Γιώργο Φώτη ο οποίος βρισκόταν επί κάποιους μήνες στο Δήμο σας καιεπεδίωκε να καταλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα ,εμφανιζόμενος και διατυμπανίζοντας , κατά την προσφιλή του τακτική, ότι είναι ήδη Γενικός Γραμματέας .

Καταρχήν θα πρέπει να επισημάνω ότι δεν μου κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι είχε το θράσος να θέλει να καταλάβει μία τέτοιου κύρους θέση δεδομένου ότι ανέκαθεν είχε υψηλές γνωριμίες και κατάφερνε να πείθει τους συνομιλητές του ότι διαθέτει την απαιτούμενη μόρφωση και εμπειρία . Κάποιος εκ των γνωριμιών του αυτών , που φέρει και εκείνος μεγάλο μέρος ευθύνης για τις πράξεις του κυρίου αυτού , τον συνέστησεστον Δήμαρχο Άργους . Σε αυτόν δεν θα αναφερθώ επί του παρόντος αλλά αν για τον οποιοδήποτε λόγο χρειασθεί να είστε βέβαιοι ότι δεν θα διστάσω να πω το όνομά του .
Επειδή δε η δική μου ενημέρωση προς τον Δήμαρχο Άργους θεωρώ ότι αποτέλεσε την κορωνίδα για την απομάκρυνσή του και την μη υλοποίηση της επεδιωκόμενης απ' αυτόν πρόσληψής του επανέρχομαι για να ενημερώσω πλέον το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου για τα πεπραγμένα του προκειμένου όλοι να έχουν σαφή γνώση για το άτομό του .
Η γνωριμία μου με τον Γιώργο Φώτη ξεκινά την Άνοιξη του 1986 οπότε καταλαβαίνετε ότι γνωρίζω από πολύ νωρίς και από πολύ κοντά την εξέλιξή του και ΐη ζωή του την ίδια , η οποία οδήγησε την δική μουεπαγγελματική και προσωπική ζωή στην καταστροφή .
Η ζωή του είχε πολλές διακυμάνσεις και εγώ ήμουν ένα πρόσωπο το οποίο τον στήριξε όσο κανένας και γνωρίζω και μπορώ να πω πολλά ώστε να διαφωτίσω πτυχές της ζωής του τις οποίες δεν γνωρίζετε.
Το 1992 είχε την πρώτη επαγγελματική αποτυχία του με συνέπειεςπολύχρονες, πολυδάπανες δικαστικές και εξωδικαστικές.
Σκάνδαλο το χαρακτήρισαν κάποιοι αφού είχε να κάνει με Ευρωπαϊκά προγράμματα και είχε εμπλοκή το Υπουργείο Γεωργίας. Έκτοτε είναι ένα άτομο το οποίο έχει οδηγηθεί και σε ψυχολογικά προβλήματα ζώντας ως κυνηγημένος αφού είχε «φεσώσει», κατά το κοινώς λεγόμενο, όλη την αγορά. Πλειστηριασμοί, χρέη προς τράπεζες και εφορία ήταν στην ημερήσια διάταξη.
Δεύτερη αποτυχία στη Θεσσαλονίκη με την αποτυχία επένδυσης και την μακρόχρονη αντιδικία με το ελληνικό δημόσιο και εκπλειστηριασμούς ακινήτων συγγενικού μου προσώπου που είχε εμπλέξει. Για άλλη μια φορά σωρεία οφειλών .
Τρίτη αποτυχία η λειτουργία ξενοδοχείου την ιδιοκτησία του οποίου κατέχει κρυπτόμενος πίσω από τον μανδύα μίας οίΓ- δΙιοΓβ .
Σε όλη την επαγγελματική του δραστηριότητα δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό αυταπόδεικτο δε αυτό από τον εξαναγκασμό προς συγγενικά του πρόσωπα να συμμετέχουν σε εταιρείας τις οποίες ακολούθως ο ίδιος με τις πράξεις του βύθιζε στα χρέη .
Το άτομο αυτό έχει εις βάρος του από τις ανωτέρω δραστηριότητες αλλά και την εν γένει επαγγελματική του δραστηριότητα σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων . Έχει καταδικασθεί για χρέη προς το Δημόσιο σε ποινή φυλάκισης 2 ετών , για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση επίσης σε 2 έτη φυλάκιση . Αν επιθυμείτε μπορείτε
να αναζητήσετε τις αποφάσεις αυτές στα ποινικά δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Μπορώ να σας αναφέρω πλείστες τέτοιες καταδικαστικές αποφάσεις και πολλές άλλες οι οποίες εκκρεμούν ενώπιων των δικαστηρίων.
Για να μη σας κουράζω με το πλήθος των αλχημειών, των δόλιων συμπεριφορών, των διαφόρων τεχνασμάτων και των απατεωνιών που χρησιμοποίησε στο παρελθόν σε πάμπολλες περιπτώσεις επικεντρώθηκα μόνο σε στοιχεία που θεωρώ ότι σας ενδιαφέρουν και καταδεικνύουν την ορθότητα της απομάκρυνσής του .
Στις αρχές του 2012 , όταν πλέον για άλλη μια φορά διαπίστωσα την κοροϊδία του εις βάρος μου , ενημέρωσα το Δήμαρχό σας για το ποιόντου ανδρός και όπως διαπίστωσα αργότερα εισακούστηκα και με μια σώφρονα κίνηση αυτός απομακρύνθηκε από το δήμο Αργους.
Στην επικοινωνία μου αυτή έθεσα υπόψη του Δημάρχου τόσο την επαγγελματική του πορεία , τις ποινικές του εκκρεμότητες όσο και την συμπεριφορά του έναντι εμού και της οικογενείας του . Του εξέθεσα το γεγονός ότι ενώ ο ίδιος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση πλέον του ενός έτους αδιαφορούσε παντελώς για την οικογένειά μας και με είχε οδηγήσει σε απόγνωση δεδομένου ότι δεν κάλυπτε ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες διατροφής εμού και της ανήλικης κόρης μας ενώ συνάμα εγκατέλειπε συνεχώς τον γιό μας που τότε ζούσε μαζί του .
Μετά από την κατ' εξακολούθηση κοροϊδία εις βάρος μου έχω βάλει ως στόχο της ζωής μου την δική του εξόντωση και τιμωρία . Υπήρξα ένα από τα θύματά του και μάλιστα επί πολλά χρόνια καθώς κατάφερνε να με παραπλανεί με το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει σε αυτόν τον τομέα .
Ευτυχώς εσείς γλιτώσατε νωρίς ενώ εμένα μου πήρε 25 ολόκληρα χρόνια για να καταλάβω ότι ακολουθώντας την πάγια τακτική του , να προσπαθεί να γίνεται αρεστός λέγοντας καν υποσχόμενος πράγματα που κάποιος θα ήθελε να ακούσει , έστω και αν αυτά υπάρχουν μόνο στην σφαίρα της φαντασίας του , καταφέρνει να γίνεται απαραίτητος .
Αντιλαμβάνομαι ότι μετά την ανάγνωση της παρούσας θα θεωρήσετε ότι βγάζω πίκρα και χολή εις βάρος του λόγω του χωρισμού μας . Σας διαβεβαιώνω όμως ότι η μεγάλη μου πίκρα δεν είναι η εξωσυζυγική του σχέση αλλά η επί εικοσιπενταετία κορο'ΐδία του εις βάρος μου που δεν κατάφερα να αντιληφθώ παρά μόνο φθάνοντας κοντά στα πενήντα και έχοντας καταστραφεί συναισθηματικά και επαγγελματικά .
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα συνεχίσει αυτή την τακτική και προκειμένου να προφυλάξω τυχόν επίδοξους νέους συνομιλητές και συνεργάτες του αποστέλλω την παρούσα . Μάλιστα επειδή έχουν περιέλθει σε γνώση μου πληροφορίες που'τον θέλουν να επιδιώκει την συνεργασία και με άλλους Δήμους σας διαβεβαιώνω ότι ανάλογη επιστολή θα αποστείλω στο σύνολο των Δημάρχων της χώρας .
Επί του παρόντος αρκούμαι στα ανωτέρω , σε περίπτωση δε που απαιτηθεί να είστε βέβαιοι ότι είμαι πρόθυμη να σας αποστείλω το σύνολο των εγγράφων (δικαστικές αποφάσεις κλπ) που αποδεικνύουν τα όσα ανέφερα.
Ελπίζω τέλος ότι η ταλαιπωρία στην οποία σας υπέβαλα , να παραλάβετε την επιστολή αυτή από το Δημαρχείο , άξιζε τον κόπο . Ήταν όμως απαραίτητο καθώς όσο και αν έψαξα στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν κατάφερα να βρω τις διευθύνσεις σας παρά μόνο τα ονόματά σας .


4 σχόλια:

  1. Φοβερά διορατικός ο Δήμαρχος.
    Τον κόβει τον άλλον με την πρώτη ματιά.
    Περιμένω με αγωνία τι σκαρφιστεί να γράψει το καμποσομπλόκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ιστορία της απατημένης συζύγου, κάτι μου θυμίζει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΠΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΠΑΤΟ, ΑΛΛΑ WC !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai wc na ennois o ypefthinos aftos einai sxetikos me ton katharismo tous .
    O noon noito!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή