Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

H αντιπολίτευση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


Αντιπολίτευση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. Ίσως ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα. Είμαι σίγουρος ότι ούτε ο Καμπόσος όταν εκλέχθηκε ως Δήμαρχος δεν περίμενε μια τόσο χαλαρή αντιπολίτευση.
Οι «Πολίτες μπροστά» ……


είναι η ονομασία του συνδυασμού του Γ. Αναγνώστου. Και πράγματι το όνομα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αφού σχεδόν πάντα οι σύμβουλοί του τρέχουν πίσω από τα γεγονότα. Με δύο πρώην Δημάρχους στη σύνθεσή του θα περίμενε κάποιος, τουλάχιστον να υπάρχει μια στοιχειώδης προετοιμασία και αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν – και δεν είναι λίγα – με περισσότερη μεθοδικότητα. Αντί αυτού συνήθως βλέπουμε κάποια χαλαρά δελτία τύπου του επικεφαλής και κάποιες άναρχες φωνές επί προσωπικών θεμάτων. Βούτυρο στο ψωμί της πλειοψηφίας δηλαδή. Ούτε ένα θέμα μέχρι τώρα δεν έχει αναδειχθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Η «Πρόταση ελπίδας» τώρα του Κωτσοβού.
Είναι γεγονός ότι είναι ο μόνος που ενοχλεί τον Δήμαρχο. Το «μόνος» όμως είναι με την κυριολεκτική του έννοια. Χωρίς στελέχη και χωρίς οργανωμένους πυρήνες στον κόσμο είναι δύσκολο αν όχι απίθανο, να μπορέσει να ακουσθεί σ’ όλο το Δήμο και να διαμορφώσει άποψη. Δεν ξέρω αν είναι επιλογή ή αδυναμία του πάντως σίγουρα αυτός ο τρόπος αντιπολίτευσης δεν είναι αποτελεσματικός.
Ο συνδυασμός του ΚΚΕ μάλλον συμπληρώνει τη σύνθεση του συμβουλίου και καταψηφίζει απλώς τα πάντα. Ούτε ένα δελτίο τύπου δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου.


6 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,
    Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΕΡ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑ.
    (ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΤΣΙ)

    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΗΔΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
    (ΟΧΙ ΠΟΛΛΩΝ) ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗ ΜΙΑ.

    Η ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    ΘΑ "ΧΑΘΟΥΝ" ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΟΜΉΤΕΣ".

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.


    Ο ΜΈΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ. ΚΑΘΑΡΟΣ , ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ.

    Ο ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε 1:39
    Οι άναρχες φωνές αναφέρονται σ' αυτόν που υποδεικνύεις ως συντάκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΠΑΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κείμενο σου φίλε blogger είναι άψογο, το σχόλιο μου έχει πολλούς αποδέκτες και προς την υπό διάλυση "παράταξη" Καμπόσου και προς όλους όσους είναι Γκαργκάσουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΤΣΩΒΟΥ , ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΜΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή