Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ...


Ενώ ο Τσίπρας μιλάει για καταγγελία του μνημονίου (ουσιαστικά δηλαδή για άρνηση του μνημονίου ) ο Δραγασάκης στο ραδιοφωνικο σταθμό real-fm ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει σε μονομερή ...

διαγραφή του χρέους: «Στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει η έννοια της μονομερούς πράξης. Δηλαδή να βγούμε και μονομερώς να πούμε ότι διαγράφουμε το χρέος. Αυτό που θα γίνει είναι μια επαναδιαπραγμάτευση, ένα πλαίσιο διαφορετικό μέσα στο οποίο θα θέσουμε τους δικούς μας στόχους».
Δηλαδή ο κύριος Τσίπρας μέρες τώρα προσπαθεί να αλιεύσει ψήφους και τίποτε άλλο καθώς επαναδιαπραγμάτευση τάζουν όλοι, και ο Κύριος Σαμαράς και ο Κύριος Βενιζέλος... απλώς λοπόν ο επαναστάτης χωρίς αιτία της πολιτικής Τσίπρας θέλει να πάρει μερικούς ψήφους παραπάνω παιζοντας με την αγωνία ενώς ολόκληρου λαού.......
Στις επόμενες εκλογές υπάρχει συνετή ψήφος.... όσοι θέλουνε το μνημόνιο ας ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , όσοι το απορρίπτουν ΚΚΕ που τίμά τα λόγια του.
Οι μπαχαλάκηδες της πολιτικής και οι νεοπαγείς λαικιστές δεν χωράνε στην πολιτική ζωή του τόπου, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.... συνετή διόρθωση ψήφου στις επ΄μενες εκλογές.
Η ΔΕΞΙΑ ( ΝΔ) Η ΚΕΝΤΡΟ ( ΠΑΣΟΚ) η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( ΚΚΕ) οι υπόλοιποι αποδείχτηκανε επικίνδυνοι.
Αριστερός πατριώτης.

http://press-gr.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου