Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεσμοί Αίματος: 23η εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος σε συνεργασία με τον Διομήδη

Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2014 στο Άργος σηματοδοτείται και από την αρχή της συνεργασίας του Συλλόγου μας με την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη. Στον δικό μας αγώνα έχουμε πλέον βοηθούς τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Σίγουρα η βοήθειά τους θα μας είναι παραπάνω από πολύτιμη.

Σας περιμένουμε .....λοιπόν στην Παιδική-Νεανική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου δήμου Άργους-Μυκηνών την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου (ώρα 17:00 - 20:30) και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (ώρα 9:00 - 13:30).

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και τις ώρες τις αιμοδοσίας οι Δεσμοί Αίματος και ο Διομήδης διοργανώνουν «εβδομάδα αγάπης» η οποία εκτός από τις αιμοδοσίες θα γίνει και συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες των καταστροφικών σεισμών στην Κεφαλονιά, τους ανθρώπους που δίνουν αγώνα για να ξεπεράσουν την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η ζωή τους. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι δράσεις που σχετίζονται με την συγκέντρωση τροφίμων (ξηρή ή συσκευασμένη), θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τις αιμοδοσίες στους ίδιους χώρους και τις ίδιες ώρες.

Σε αυτό τον αγώνα θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για το αίμα, για τον άνθρωπο,
για την ζωή και εδώ η νίκη είναι μονόδρομος, η ανάγκη της επιτακτική.

Διομήδης, Δεσμοί Αίματος και κυρίως όλοι οι φίλοι αυτής της ομάδας,
όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Οι αιμοληψίες γίνονται από το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου