Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εξιχνιάστηκε φόνος 82χρονου Αργείτη

Στις 11-6-2013 δηλώθηκε η εξαφάνιση του 82χρονου Ι.Δ. κάτοικου Άργους , στις 8-11-2013 στην περιοχή Ρητό Κορινθίας σε δύσβατη δασική έκταση βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής ένα CITROEN XARA , χρώματος πράσινου , χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο προέκυψε πως ήταν του παραπάνω εξαφανισθέντα.

Η ασφάλεια Άργους ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού ....




απορρήτου του 82χρονου, από την διενεργηθείσα προανάκριση και σε συνεργασία με την Γ.Α.Δ.Π.Π. προέκυψε πως την ημέρα της εξαφάνισης ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με 25χρονη Βουλγάρα και την ενημέρωσε πως θα πάει σπίτι της στο Χιλιομόδι, στην συνέχεια και αφού συναντήθηκαν οδήγησε τον παθόντα στην οικία της όπου συζούσε με 27χρονο ομοεθνή της. Ο Βούλγαρος όπως δηλώνει όταν μπήκε σπίτι του είδε τον ηλικιωμένο να προσπαθεί να έρθει σ΄ερωτική επαφή με τη νεαρή, άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια του στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα ρίχνοντας τον αναίσθητο στο έδαφος.

Μετά από λίγη ώρα συνειδητοποιώντας την πράξη τους, το ζευγάρι αποχώρησε από το σπίτι αφήνοντας τον ηλικιωμένο εκεί πιστεύοντας πως είναι νεκρός και αφού του πήραν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του και το κινητό τηλέφωνο του, όπου αργότερα το πούλησαν σε κάτοικο Χιλιομοδίου. Ύστερα συναντήθηκαν με έναν 35χρονο Αλβανό, όπου αφού του είπαν τη συνέβη ζήτησαν την βοήθειά τους για να εξαφανίσουν το πτώμα του. Πήγαν στο σπίτι πήραν το πτώμα του 82χρονου και πήγαν στην περιοχή ' ΝΤΑΜΑΡΙ" Χιλιομοδίου , μπήκαν σε ημιτελές σπίτι και τον έβαλαν απάνω σε ξύλα που μάζεψαν τον περιέλουσαν με πετρέλαιο και έβαλαν φωτιά. Ύστερα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, αφού καθάρισαν τ΄αποτυπώματά τους και τις πινακίδες κυκλοφορίας και το έριξαν στον γκρεμό.

Σήμερα το πρωί προσήχθη στην ασφάλεια Άργους ο Βούλγαρος όπου ομολόγησε το έγκλημα, η νεαρή Βουλγάρα αναζητήθηκε αλλά προέκυψε πως έχει φύγει εδώ και δυο μήνες στην χώρα της. Τα οστά του 82χρονου τα εξετάζει ο ιατροδικαστής Κοτανίδης όπου ήταν παρών στην συλλογή τους. Σχηματίστηκε δικογραφία η οποία εστάλει στην εισαγγελία πρωτοδικών Κορίνθου. Μια μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Παπαδόπουλου, Δ.Τριγώνη και Θ.Παπαδημητρίου του τμήματος ασφαλείας Άργους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σωτηρία Παπαδοπούλου

www.parapolitikaargolida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου