Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κοδέλας φταίει για το μπλέξιμο Μανιάτη-Καμπόσου

Καλά ρε τι τους έκανε ο Δημήτρης ο Κοδέλας; Λέω για το θέμα που ανέδειξε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πως αν και έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τις πλημμύρες, τα 150.000 Ευρώ της βοήθειας ακόμα να φτάσουν στο Άργος και τους πλημμυροπαθείς.

Θα μου πεις σιγά τα λεφτά ρε ....



Prefadore, ακριβώς, ελάχιστα για να μην πω αστείο ποσό και παρεξηγηθώ, όταν ο ετήσιος Προϋπολογισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια Ευρώ.

Άλλα έστω και αυτά τα λίγα, δεν έφτασαν ακόμη και μάλιστα έγιναν αιτία να τσακωθούν χοντρά ο Υπουργός Μανιάτης με τον Δήμαρχο Καμπόσο.


Για όσους ξέρουν τις διαδικασίες το δίκαιο βρίσκεται μάλλον προς το μέρος του Μανιάτη, για το τυπικό λέω, γιατί από ουσία και αυτός δεν ενδιαφέρθηκε πέραν της αρχικής του εντολής.

Καλά ο Καμπόσος νομίζει ότι συνεχώς μιλάει στους φανατικούς οπαδούς του, δεν σκέφτεται άραγε ότι ακούνε και άλλοι; Με το να φωνάζει και να παριστάνει τον τσαντισμένο πιστεύει ότι φοβάται κανείς;

Μα μόλις σήμερα αν ανατρέξει στο Διαύγεια του Δήμου του, θα δει μιαν αποδοχή ποσού 80.000 Ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών από το Δήμο, για πετρέλαιο στις σχολικές επιτροπές, εδώ.

Δηλαδή ξέρει πολύ καλά, ότι για να εκταμιευτούν χρήματα πρέπει να γίνει πρώτα αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο και να κοπεί και το σχετικό χρηματικό ένταλμα.

Τα έκανε αυτά ο Δήμος Άργους; Όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο Μανιάτης, όχι.

Επομένως γιατί διαμαρτύρεται ο Καμπόσος και μάλιστα με αυτό τον τρόπο;

Ξέρετε, όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές θα έχουμε πολλές τέτοιες κόντρες, πολλές συμμαχίες θα χαλάσουν, άλλες θα γεννηθούν.

Το ρευστό πολιτικό τοπίο και η "μουγκαμάρα" μεγάλου μέρους συμπολιτών μας, δημιουργεί εκνευρισμό σε αυτούς που είχαν συνηθίσει και τελικά το κατάφερναν, να πηγαίνουν τον κόσμο στις επιλογές και το πολιτικό τους συμφέρον.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, να περιμένουμε εκπλήξεις που δεν τις φανταζόμαστε, αυτοί που θα δουν να διαψεύδονται οι προσδοκίες τους είναι κυρίως οι νυν κατέχοντες την εξουσία.

Να επισημάνω τη σοβαρή και συνετή αντιπολιτευτική τακτική του Δημήτρη Κοδέλα.

Χωρίς φανφάρες και ακρότητες, πάντα τεκμηριωμένες οι θέσεις του και οι τοποθετήσεις του, στη Βουλή αλλά και όπου παρεμβαίνει.

Η ιστορία τελικά διδάσκει, το πόσο πρόχειρα και επιπόλαια αντιμετωπίζονται τα προβλήματα.

Prefadoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου