Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Όχι στην συγκρότηση ομάδων εργασίας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Αργολίδας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας μετά από καταγγελίες συναδέλφων της περιοχής Άργους για τηλεφωνικές προτροπές-εντολές από σχολικούς συμβούλους προς τους Διευθυντές των σχολείων της περιοχής για σύγκληση συλλόγου διδασκόντων και συγκρότηση ομάδων εργασίας εντός ...
διημέρου (μέχρι την Πέμπτη 13-02-014), καλεί τoυς συνάδελφους διευθυντές και τους δασκάλους να αγνοήσουν τις προφορικές προτροπές των Σχολικών Συμβούλων διότι αυτές δεν είναι σύμφωνες με την εγκύκλιο του Υπουργείου για την Αυτοαξιολόγηση.


Είναι κατά συνέπεια αυθαίρετες, λειτουργούν δε τρομοκρατικά και εκφοβιστικά πλήττοντας έτσι τη Παιδαγωγική ελευθερία και Δημοκρατία στα σχολεία.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους συναδέλφους Δ/ντές των σχολικών μονάδων να ζητούν γραπτές εντολές από τους σχολικούς συμβούλους για τη σύγκλιση εντός του επόμενου διημέρου των συλλόγων διδασκόντων με θέμα την συγκρότηση ομάδων εργασίας.

Υπενθυμίζουμε σε όλους για μια ακόμη φορά ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου για την Αυτοαξιολόγηση δεν υπάρχει καμία χρονική δέσμευση για την εφαρμογή της παρά μόνο η 31 Μαΐου 2014.

Είναι γνωστό δε από την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την Αυτοαξιολόγηση ότι τα Νηπιαγωγεία και τα 1θέσια -2θέσια -3θέσια Δημοτικά σχολεία εξαιρούνται από την υποχρέωση να δημιουργήσουν Σχέδια Δράσης και να συγκροτήσουν Ομάδες Εργασίας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γ. Γραμματέαs
Ντέμος Αντώνης                  Καραμάνος Θεοδόσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου