Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τατούλης-Χειβιδόπουλος-Καμπόσος-Κωστούρος, ο άξονας εξουσίας μαζί στις εκλογές

Ο Καμπόσος σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία το επαναλαμβάνει, "είμαι με τον Τατούλη", το ίδιο και ο Περιφερειάρχης δεν παραλείπει να μας φανερώνει τη συμπάθεια του στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών.

Ο Χειβιδόπουλος σταθερή αξία στη στήριξη Τατούλη, αν και δεν πολυγουστάρει τον Καμπόσο και ....



σε άλλες πολιτικές συνθήκες θα ήταν απέναντι, αποτελεί συνδετικό κρίκο της τετράδας και ισορροπιστή στην Αργολίδα.

Εδώ που τα λέμε έχει και το πιο χαλαρό πρόγραμμα, μέχρι βαρεμάρας, σαν Αντιπεριφερειάρχης της Ενότητας Αργολίδας.


Μένει ο Κωστούρος, ο πιο αδύναμος αλλά χρήσιμος για τους άλλους κρίκος, παρά την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού, ίσως και γι΄αυτό, παραμένει χαμηλής δυναμικής και περισσότερο αυτός επιδιώκει να συμμετέχει στο μπλοκ, παρά οι άλλοι.

Αυτή λοιπόν η τετράδα που έχει την εξουσία σε Περιφέρεια, πρώην Νομαρχία Αργολίδας και στους δύο μεγαλύτερους Δήμους, είναι πανίσχυρη και γιατί διαχειρίζεται έναν αριθμό εκατομμυρίων που φαντάζει εξωπραγματικός για τα σημερινά μεγέθη της οικονομίας.

Ελέγχοντας απόλυτα ένα μεγάλο αριθμό παραγόντων που έχουν οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή τους στα κοινά, επηρεάζοντας τις τύχες και το μέλλον επιχειρήσεων και περιοχών τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης, έχοντας ένα σταθερό σύστημα υποστήριξης από τα ΜΜΕ, μοιάζουν και είναι σχεδόν άτρωτοι.

Ειδικά σε μια περίοδο που κυριαρχεί ο φόβος, η ατομική επιβίωση, το πως θα τα καταφέρουμε σήμερα, την εποχή που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει αποκοπεί από την κοινωνική συμμετοχή και διακατέχεται μόνο από γενική αγανάκτηση, είναι εύκολο στην κυρίαρχη εξουσία να εμφανίζεται σαν η μοναδική λύση.

Τα περί νέων ανθρώπων, αλλαγών, μεταρρυθμίσεων, ισότητας, δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και λοιπών αναβάλλονται, όπως χρόνια τώρα σε αυτή τη χώρα, για το μέλλον, τώρα δεν κάνουμε πειράματα, ψηφίζουμε σίγουρα.

Έχετε σκεφτεί ότι στην Αργολίδα αντίπαλοι του Αντιπεριφερειάρχη Χειβιδόπουλου είναι οι μόνοι εκλεγμένοι από την Αντιπολίτευση Σωτηρόπουλος και Σιδέρης;

Εκτός από κάτι που ψέλλισε για τον Ανάβαλο ο Σωτηρόπουλος, έχετε ακούσει κάποια αντιπολιτευτική κουβέντα; Κάποια κριτική; Κάποια αντίρρηση; Κάποια θέση βρε αδερφέ;

Τι ζητάω τώρα, τι σχέσει έχουν αυτά με τον άξονα των τεσσάρων ρε Prefadore;

Έχουν παιδιά, έχουν γιατί όπως είναι τα συστήματα και οι συμμαχίες άντε κάποιος να τις σπάσει.

Από κοντά και ο Μανιάτης, ο Ανδριανός στηρίζει διακριτικά, όλοι για το συμφέρον τους.

Επομένως, όποιος πάει απέναντι και διεκδικήσει την εξουσία τους, ματαιοπονεί;

Όχι, αλίμονο αν ήταν έτσι, μόνο που "θα φτύσει το γάλα της μάνας του" για να τους κερδίσει.

Άλλωστε όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο και η αλαζονεία τους θα τους κάνει πιο ευάλωτους, γιατί θα κάνουν λάθη.

Τα καθημερινά τηλεοπτικά σώου δεν φτάνουν, καμιά φορά αφαιρούν το περιτύλιγμα και φαίνεται η γύμνια.

Prefadoros

www.prefadoros-blog.com

1 σχόλιο:

  1. Mπράβο ρε Πρεφαδόρε, λίγα λόγια και σταράτα. Ομως θα πάνε όλοι τους μαζί άκλαυτοι, να το δείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή