Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μαθητής εισέβαλε σε σχολείο στο Μαρούσι και τραυμάτισε με σπαθί τέσσερα άτομα


Μαθητές εισέβαλε στο σχολείο του με σπαθί και τραυμάτισε δύο άτομα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 στο 1ο λύκειο Αμαρουσίου.

Έξω από το σχολείο ο 18χρονος αρχικά ...

έβγαλε το σπαθί και προσπάθησε να τον χτυπήσει στο κεφάλι υπάλληλο καθαριότητα του Δήμου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Στη συνέχεια ο δράστης πήγε προς το κτήριο του 1ου λυκείου και ανέβηκε στον 2ο όροφο και στο γραφείο του διευθυντή. Εκεί βρήκε τον υποδιευθυντή και αμέσως σήκωσε το σπαθί για να χτυπήσει τον καθηγητή στοχεύοντας στο κεφάλι, προκαλώντας του μια μεγάλη χαρακιά στη δεξιά πλευρά του λαιμού του.

Στη συνέχεια σε κατάσταση αμόκ ο 18χρονος κατέβηκε στο προαύλιο και πήγε στον ιστό της σημαίας, αφού την κατέβασε άρχισε να την πετάει κάτω. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και είδε μπροστά του τη φύλακα του σχολείο, αμέσως σήκωσε για τρίτη φορά το σπαθί και τραυμάτισε την άτυχη γυναίκα στο χέρι.

Στη συνέχεια ο νεαρός έφυγε από το λύκειο και πήγε στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου. Στη διαδρομή βρίσκει μπροστά του μια από τις καθαρίστριες του σχολείου, την τραυματίζει και αυτή, ευτυχώς και αυτή η γυναίκα είναι ελαφρά τραυματισμένη, στη συνέχεια μπαίνει στον χώρο του γυμνασίου. Ανεβαίνει στον 2ο όροφο και πάει και εκεί στον ιστό της σημαίας, την κατεβάζει, βγάζει τη μπλούζα που φορούσε και την τοποθετεί στη θέση της σημαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου