Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Απολαμβάνει το σεξ με την υπέρβαρη γυναίκα του!


Παρόλο που η 47χρονη Pauline έχει μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ γκίνες ως η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο, ο πρώην σύζυγό της, δηλώνει ότι απολάμβανε και μάλιστα του λείπει το …σεξ μαζί της!

«Εξακολουθεί να είναι δυναμίτης στο κρεβάτι», ανέφερε σε εφημερίδα ο πρώην ...



σύζυγό της Άλεξ Ποτερ. Το ζευγάρι σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα αναζωπύρωσε τη σχέση του σε διακοπές στο Λος Άντζελες.

«Την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε ξανά μαζί, κάναμε σεξ έξι φορές μέσα σε ένα 24ωρο», λέει ο Άλεξ Πότερ και συμπληρώνει, «είναι πραγματικά επικίνδυνο για μας να κάνουμε σεξ, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσει το κρεβάτι και να τραυματιστούμε ή ακόμα και να χάσουμε και την ζωή μας».

Το καυτό ζευγάρι μπαίνει και σε βαθύτερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς κάνουν σεξ. «Την περισσότερη δουλειά στο κρεβάτι την κάνω εγώ, με βοηθά το γεγονός ότι έκανα γυμναστική μέχρι 12 ετών και είμαι αρκετά εύκαμπτος», λέει ο κύριος Άλεξ.

Η 47χρονη γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε καν να ντυθεί, ενώ όταν πρέπει να κάνει μπάνιο χρειάζεται μία ώρα για να μπορέσει να καθαριστεί και ανάμεσα από το λίπος.




Τελικά η Pauline κατάφερε να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ γκίνες και τώρα πιστεύει ότι θα καταφέρει να αδυνατήσει και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια κανενός.

Πηγή:Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου