Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Λίγες απορίες που μπορεί να λύσει ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Καμπόσος


Παρακολούθησα την συνέντευξη του Δήμαρχου Άργους – Μυκηνών με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την εκλογή του και τον άκουσα να μιλά για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο Δήμο.
Τον άκουσα να μιλά πάλι ....


για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου και μπήκα στον πειρασμό να ρωτήσω κάποιους δικούς του ανθρώπους αλλά και κάποιους μηχανικούς της πόλης μας περί τίνος πρόκειται.
Το αποτέλεσμα ξέρεται ποιό είναι;
Διαβάστε και βγάλτε συμπέρασμα.
Οι μεν «συνεργάτες» του Δήμαρχου ήξεραν ή μάλλον είχαν ακούσει αυτά που έχει πει ο Δήμαρχος οι δε άλλοι μου είπαν ότι αυτή είναι μια μελέτη που είχε προγραμματισθεί από το 2009 αλλά δημοπρατήθηκε τον Σεπτέμβριου του 2011.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι όμως ότι ακόμα η μελέτη δεν έχει ανατεθεί σε κάποιο μελετητικό γραφείο και ακόμα ότι μετά την ανάθεση η προθεσμία που θα έχουν οι μελετητές για να παραδώσουν τα σχέδια τους είναι 12 μήνες.
Ακούγοντας λοιπόν τον Δήμαρχο να λέει ότι τα έργα θα αρχίσουν κάπου το Μάρτιο και μάλιστα να μας περιγράφει και τις εργασίες που θα γίνουν μπερδεύτηκα πιο πολύ και μου δημιουργήθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα.
Έχει ανατεθεί η μελέτη;
Αν ναι ποιός είναι ο μελετητής;
Αν όχι
πως γίνεται ο Δήμαρχος να λέει ότι υπάρχουν οι μελέτες;
πως γίνεται να λέει ότι τα έργα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο;
Πως ξέρει τι έργα θα γίνουν;
Πως ξέρει ότι οι εργασίες που θα προτείνουν οι μελετητές θα εγκριθούν;

Αυτά είναι τα απλά ερωτήματα και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δοθούν (αν δοθούν) θα ακολουθήσουν και άλλα …. Λίγο πιο σύνθετα !


Δείτε τη συνέντευξη του Δήμαρχου (το σημείο που ενδιαφέρει βρίσκεται στο 5:45)


2 σχόλια:

  1. ena xrono meta exoume katalavei oloi ti dimarxo bgalame.
    as leei oti 8elei
    mas koroidepse olous
    8a parei analogi apantisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΕΖΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕ SMS ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΩΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή