Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις αρπαγής τσαντών στην Αργολίδα.


Εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις αρπαγής τσαντών στην Αργολίδα.
Συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός για ληστεία.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο (2) υποθέσεις αρπάγης τσαντών, ενώ συνελήφθη, χθες (27-6-2012) το απόγευμα, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, για ληστεία.
Στο πλαίσιο της ...
αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, προέκυψε ότι ο 40χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, είχε διαπράξει τις εξής περιπτώσεις αρπαγής τσαντών:
• Χθες (27-6-2012) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, αφαίρεσε με την χρήση σωματικής βίας, τσάντα 36χρονης αλλοδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, ενώ είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.
• Προχθές (26-6-2012) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, αφαίρεσε τσάντα 48χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.
Μετά από έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, εντόπισαν και συνέλαβαν, χθες (27-6-2012) το απόγευμα, στο Άργος τον 40χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της 36χρονης, το οποίο στην συνέχεια της αποδόθηκε.
Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου