Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

“ΔΡΑΣΕ ΘΕΤΙΚΑ” – ΟΜΑΔΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: Αυλαία με μια μεγάλη γιορτή



Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, 20:00 – 22:00, στην Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών [πάρκο Μπόνη], η ψυχολόγος Ελισάβετ Γεωργίου, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αργους-Μυκηνών, και η ομάδα Θετικής Δράσης …
… κλείνουν την αυλαία με μια μεγάλη γιορτή!
15 συναντήσεις με φόντο την κρίση και στόχο να δώσουμε μορφή στην αλλαγή που συμβαίνει μέσα μας.
30 ώρες έφτασαν για να γνωριστούμε και να συναντηθούμε στο χώρο, το χρόνο αλλά και στις αγωνίες και τις ελπίδες! Αποχαιρετήσαμε το 2011 και καλωσορίσαμε με στόχους και ευχές τον καινούργιο χρόνο. Μιλήσαμε για τις αλλαγές στις εργασιακές και οικογενειακές μας σχέσεις, στη ζωή του ζευγαριού αλλά και στο χαρακτήρα μας. Φορέσαμε στολή τους ρόλους μας και διασκεδάσαμε τις απόκριες, ενώ είδαμε το Πάσχα σαν ένα «πέρασμα» στην προσωπική μας ανάσταση. Αναρωτηθήκαμε γιατί δε με καταβαίνεις όταν απλά …άλλα λέω, άλλα κάνω και άλλα εννοώ! Μάθαμε οτι η αντιμετώπιση της κρίσης γίνεται μέσα από την Αγάπη, την Πίστη και την Ελπίδα! Σε κάθε συνάντηση διαπιστώσαμε οτι …τίποτα δε γίνεται τυχαία, ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία!
150 άνθρωποι ανταλλάξαμε απόψεις, βρήκαμε παλιούς γνωστούς, γνώρισαμε νέους φίλους! Αλλοι έμειναν, άλλοι έφυγαν, άλλοι ξαναήρθαν στην ομάδα.
Γιορτάζουμε τις στιγμές που μοιραστήκαμε! Κρατάμε την ανάμνηση σπόρο δύναμης για όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Η γιορτή μας ξεκινά στις 8.00 το βραδάκι στην Παιδική & Νεανική βιβλιοθήκη στο πάρκο Μπόνη που μας φιλοξένησε από τις 18 Νοεμβρίου!
Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.
Αυλαία και ..πάμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου