Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ Σύλλογος Άργους: Οργανώνεται 10ήμερο προσφορών για να τονωθεί η αγορά


Όπως ανακοινώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους διοργανώνεται δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα μέλη του και επίσης ότι την πρωτοβουλία αυτή έχει αποδεχτεί και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Το δεκαήμερο προσφορών ...

του Εμπορικού Συλλόγου Άργους θα είναι από τις 5 – 15 Ιουλίου. Στην προσπάθεια αυτή προβαίνουν οι εμποροι προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής και της μειωμένης καταναλωτικής δυνατότητας της κοινωνίας.

Η παρατεταμένη ύφεση, λόγω του ρευστού πολιτικού περιβάλλοντος, έχει πλήξει καίρια την κατανάλωση και γι αυτό τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους προσπαθούν να κινητοποιήσουν τους συμπολίτες τους, προσφέροντας τα προϊόντα τους σε καλύτερες τιμές.

Είναι σημαντικό ότι στη προσπάθεια αυτή υπάρχει άριστη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου, ο οποίος θα προβεί στην ίδια ενέργεια και την ίδια περίοδο με τα μέλη του, ώστε η τοπική αγορά Άργους-Ναυπλίου να κινηθεί με τον ίδιο τρόπο, ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα, τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές.

Έτσι λοιπόν όσα καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου συμμετάσχουν στην ενέργεια αυτή, θα έχουν σχετική αφίσα στην βιτρίνα του καταστήματος τους που θα δηλώνει ότι συμμετέχει στην εβδομάδα προσφορών που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Άργους.

argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου