Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου



Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 Ιουνίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:


Οικονομικά Θέματα:
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους Μυκηνών οικονομικού έτους 2012.
2. Περί χορήγησης αναμνηστικών στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Τεχνικά Θέματα:

3. Περί επανεξέτασης των ενστάσεων που παρέμειναν σε εκκρεμότητα μετά την υπ’ αριθ. 129/2011 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
4. Επέκταση δικτύου Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού.
5. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ», πρώην Κοινότητας Αχλαδοκάμπου.
6. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαπλατύνσεις – Διαμορφώσεις δρόμων και αποκατάσταση μαντρότοιχων εντός του οικισμού Καρυάς», πρώην Δήμου Λυρκείας.
7. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή παραδοσιακών βρυσών», πρώην Δήμου Λυρκείας.
8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στα Τσιοδρέικα με διάνοιξη του δρόμου και διάνοιξη στη Βρυσούλα Γούρνα Τ.Δ. Νεοχωρίου», πρώην Δήμου Λυρκείας.
9. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Τμηματικές ασφαλτοστρώσεις δημοτικών και αγροτικών δρόμων εντός και εκτός των οικισμών του Δήμου», πρώην Δήμου Λυρκείας.
10. Περί εκτελέσεως του έργου: «Διαμόρφωση Χώρου Λιμένα Ν. Κίου» κ.λ.π.
11. Περί εκτελέσεως του έργου: «Επιστρώσεις Πλατείας Ν. Κίου» κ.λ.π.
12. Περί εκτελέσεως του έργου: «Αποκατάσταση Φθορών σε Δημοτικά Κτίρια» κ.λ.π.
13. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οριοθέτηση κοινόχρηστου χώρου σε τμήματα των Ο.Τ. Φείδωνος – Καλλέργη - Καποδοστρίου» κ.λ.π.
14. Περί εκτελέσεως του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις οδών» κ.λ.π.
15 .Περί εκτελέσεως του έργου: «Επούλωση Λάκκων» κ.λ.π.


Τρέχοντα Θέματα:
16. Περί χορήγησης παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών στον Κουτρουφίνη Κων/νο του Μερκούριου.
17. Περί παραχώρησης χρήσης του κτιρίου κληροδοτήματος «ΔΕΔΕ» το οποίο ευρίσκεται στην οδό Καλμούχου αριθ. 17 για τη συνέχιση του προγράμματος ΚΔΑΠ Άργους έως ολοκλήρωσης της χρηματοδότησής του.
18. Περί κλαδέματος και κοπής πεύκων στο χώρο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Κεφαλαρίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών (σχετ. η υπ’ αριθ. 93/2012 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
19. Περί γνωμοδότησης Δικηγόρου σε υπόθεση αμφισβήτησης ορίων οικοπέδου εντός οικισμού Λάλουκα του Δήμου Άργους – Μυκηνών (σχετ. η υπ’ αριθ. 91/2012 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου