Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Δολιοφθορά ή αρπαχτή;


Νωρίτερα σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα argolikeseidiseis.blogspot.gr έφερε στη δημοσιότητα το πολύ σοβαρό θέμα ότι η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου newargos.gr είχε παραπομπές σε πορνοσελίδες. Δημοσίευσε μάλιστα τις επίμαχες φωτογραφίες ...


που άνοιγαν από τις συγκεκριμένες παραπομπές.
Στη συνέχεια ο ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος μίλησε για δολιοφθορά και αναφέρθηκε πάλι στα γνωστά φαντάσματα που κυνηγούν αυτόν και την πόλη του.

Οι argolikeseidiseis.blogspot.gr σε νέα ανάρτηση αμφισβητούν το γεγονός να δέχθηκε επίθεση η σελίδα από κάποιον χάκες και υποστηρίζουν ότι υπάρχει εμπλοκή του διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Το θέμα έχει ενδιαφέρον και σίγουρα θα πρέπει να δοθεί μια αξιόπιστη απάντηση.

Διαβάστε παρακάτω τον επίσημο σχολιασμό του γεγονότος από το Δήμο και δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες.

Στην ιστοσελίδα newargos.gr του Δήμου μας παρουσιάστηκε στις 28/6/2012 δολιοφθορά (hacking) με αποτέλεσμα άγνωστοι να πάρουν τον έλεγχο και να δημοσιευθούν ακόμη και παραπομπές με άσεμνο περιεχόμενο.
Ο διαχειριστής προέβει άμεσα σε διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας και διενεργείται τεχνικός έλεγχος ασφαλείας.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος σχετικά σχολίασε: «Τα τρωκτικά του διαδικτύου έβαλαν τώρα στόχο και τις επίσημες σελίδες του Δήμου. Όπως με ανώνυμα σχόλια, ύβρεις και λάσπη προσπαθούν να πλήξουν το δήμαρχο τώρα βάλουν και κατά της πόλης. Οι προδοτικές συμπεριφορές, να είναι σίγουροι πως θα βρουν την θέση που τους αξίζει. Οι πάντες καταλαβαίνουν τα κέντρα της δολιοφθοράς. Οι προβοκάτσιες θα επιστραφούν εκεί που πρέπει.
Στο βαθμό που μας αναλογεί ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και θα φροντίσουμε άμεσα για την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας.»

Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Καμπόσος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου