Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


27-4-1941: Οι Ναζί μπαίνουν στο Άργος.
27-4-2012: Ο Καμπόσος τους καλωσορίζει.

Σήμερα, 27 Απρίλη, έγινε στο Άργος η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος της χρυσής αυγής ζητώντας να του παρέχει ...
ο δήμος χώρο για περίπτερο. Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, αφού τον υποδέχτηκε ως ισότιμο συνομιλητή, ικανοποίησε και όλες του τις απαιτήσεις δίνοντας έτσι βήμα χιτλερικής προπαγάνδας στο κέντρο της πόλης, 71 ακριβώς χρόνια από την είσοδο των γερμανικών «εθνικοσοσιαλιστικών» στρατευμάτων κατοχής στο Άργος.


Οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών και ταγματασφαλιτών που ακούν σήμερα στο όνομα «χρυσή αυγή» δεν είναι άλλο ένα κόμμα που απλώς εκφέρει μια άποψη. Ο ναζισμός δεν είναι άποψη, είναι έγκλημα. Οι προπαγανδιστές της «άρειας φυλής» και της εξόντωσης οποιουδήποτε δεν έχει λευκό χρώμα δέρματος είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί σε ρατσιστικές επιθέσεις. Τα ίδια με τη χρυσή αυγή έλεγε και ο νορβηγός Μπρέιβικ που εκτέλεσε 77 παιδιά. Οι ύμνοι της «χρυσής αυγής» στον Χίτλερ που κατέσφαξε χιλιάδες Έλληνες, έκαψε άλλα τόσα χωριά και καταδίκασε στον θάνατο από πείνα τον ελληνικό λαό αποτελούν πρόκληση άνευ προηγουμένου.

Το τελευταίο διάστημα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ –ακροδεξιάς για να συνεχίσει την επιβολή των μέτρων φτωχοποίησης του λαού και κερδοφορίας του κεφαλαίου, στράφηκε στην καταστολή: στρατόπεδα συγκέντρωσης, απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομοκρατία παντού. Σε αυτό το σχέδιο εντάσσεται και η συνεχής προβολή από τα ΜΜΕ της χρυσής αυγής που έχει στόχο:

Πρώτον να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τους πραγματικούς του εχθρούς, που είναι τα κόμματα του μνημονίου, της ΕΕ και του κεφαλαίου, και να του υποδείξει ως αντίπαλο τον μετανάστη, τον φτωχό, τον απεργό και οποιονδήποτε παλεύει για τα δικαιώματά του.

Δεύτερον να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, χρησιμοποιώντας το παρακράτος της «χρυσής αυγής», εκεί όπου δεν μπορεί ή δεν θέλει να φανεί η αστυνομία. Είναι πασίγνωστο ότι ο αρχηγός της χρυσής αυγής είναι μισθοδοτούμενος από την ασφάλεια και πολύ συνηθισμένες οι κοινές επιθέσεις ΜΑΤ-χρυσαυγιτών.

Κι όμως η «ιδεολογία» της χρυσής αυγής που ήθελε τον «κατώτερο» ελληνικό λαό σκλάβο των «ανώτερων και λευκών» Γερμανών έχει όπως φαίνεται υποστηρικτή και τον δήμαρχο Άργους Καμπόσο.

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του να παρέχει βήμα φασιστικής προπαγάνδας στους νεοναζί. Είναι αδιανόητο την ίδια στιγμή που στο Άργος καταδιώκονται από την αστυνομία όσοι προτρέπουν τον κόσμο να ξεσηκωθεί (προηγούμενη καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας) να δίνεται βήμα προπαγάνδας στους σύγχρονους ταγματασφαλίτες της ΕΕ και του μνημονίου. Έκπληξη προκάλεσε επίσης και η στάση τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του εκπροσώπου μας δεν πήραν καμία θέση.

Ο ναζισμός δεν είναι άποψη. Είναι έγκλημα. Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται..Καλούμε όλον τον λαό της Αργολίδας, τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε νεολαίο, όλους τους δημοκράτες πολίτες να απαντήσουν στην πρόκληση αυτή και να στείλουν τους σημερινούς καταπιεστές και τα τσιράκια τους, τους χρυσαυγίτες εκεί όπου ανήκουν: στον κάλαθο των αχρήστων. Δημιουργία ενιαίου μετώπου όλης της αριστεράς, όλου του λαού για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών!


ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου