Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Π. Τατούλης: Συγκεκριμένη πολιτική παράταξη προετοίμασε την δολοφονική επίθεση… Αντίδραση απο ΣΥΡΙΖΑ


Παρουσιάζοντας ένα video που εστιάζει στις ενέργειες που προηγήθηκαν των γεγονότων της Πέμπτης 5 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε «Μαύρη στιγμή τα γεγονότα της προηγούμενη Πέμπτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο που αποτελούν δολοφονική επίθεση» και έριξε ευθύνες σε συγκεκριμένη πολιτική παράταξη που προετοίμασε ...

και υποκίνησε την δολοφονική όπως την χαρακτήρισε επίθεση.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατονόμασε τον επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, Θανάση Πετράκο, ως υπεύθυνο και σημείωσε χαρακτηριστικά «Στόχος της δολοφονικής επίθεσης ήμουν εγώ και έχει εμπλοκή ο κος Πετράκος σε αυτή την ενέργεια, έχω στοιχεία για αυτό που υποστηρίζω»

Θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες και στους πολίτες που συμμετείχαν στα γεγονότα

Ο Πέτρος Τατούλης ανάφερε ακόμα ότι θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες και στους πολίτες που συμμετείχαν στα γεγονότα ενώ ενημέρωσε ότι ήδη έχει προβεί σε διάβημα στην εισαγγελία Ναυπλίου για την αδράνεια των εισαγγελικών αρχών της Τρίπολης. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Απαντώντας σε επανειλημμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επανέλαβε τις καταγγελίες για τον κομματικό σχηματισμό του επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, Θανάση Πετράκο.




Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο Περιφερεακό Συμβούλιο.

Με αφορμή τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 5/4/2012, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη, ξεκίνησε για πολλοστή φορά ένας χυδαίος πόλεμος κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ. και της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου.


Με τη γνωστή και πολυφορεμένη πια κατηγορία «ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» άθλια δημοσιεύματα στοχοποιούν τον πολιτικό μας χώρο σαν υπεύθυνο για τα θλιβερά επεισόδια που διαμείφθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο (στα δημοσιεύματα αυτά αντέδρασε άμεσα ήδη ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με δήλωσή του την οποία συνυπογράφουμε

Το ακόμα πιο θλιβερό όμως είναι ότι αντίστοιχους υπαινιγμούς αφήνουν τόσο ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαφωτίου με δηλώσεις του σε τοπικό ιστολόγιο , όσο και ο επικεφαλής της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά κ. Μπούκλης με δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού AXION, την Παρασκευή, 6/4/2012. Και οι δύο αφήνουν να εννοηθεί σαφέστατα ότι πίσω από τα επεισόδια ήταν εκτός των άλλων και ο πολιτικός μας χώρος.

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τόνο τη στάση τους αυτή που κατασυκοφαντεί τους ενεργούς πολίτες του ΣΥΡΙΖΑ και τους καλούμε άμεσα να ανακαλέσουν ζητώντας συγγνώμη τόσο από το σύνολο των πελοποννήσιων πολιτών όσο και από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το φτηνό πολιτικό παιχνίδι που προσπαθούν να παίξουν σε βάρος του πολιτικού μας χώρου, ενόψει των επερχόμενων εκλογών, δε θα περάσει. Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη.

Πετράκος: θα προσφύγω στη διακαιοσύνη

Ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ, με γραπτή του δήλωση, ύστερα από τα χθεσινά επεισόδια στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, αναφέρει ότι θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά συγκεκριμένων blogs και ιστοσελίδων, «που τροφοδοτούν το μίσος και τη βία.

Σε αυτούς που με ονοματεπώνυμο αναφέρουν το πολιτικό χώρο που ανήκω αλλά και το όνομά μου.

Σε αυτούς που συστηματικά επιχειρούν εν όψει των εκλογών τη συκοφαντική δυσφήμιση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και εμένα προσωπικά εν γνώσει της αναληθείας των όσων αναρτούν στα blogs και στις ιστοσελίδες».

Ο κ. Πετράκος αναφέρει ότι έχει γίνει αποδέκτης «ανήθικης βιομηχανία ψεύδους και λάσπης» και σημειώνει πως, «ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα, φιλικά προσκείμενα στον περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, έχουν εξαπολύσει μια πρωτόγνωρη επίθεση σε βάρος μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου