Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Καμπόσος για την Σ.Τ.Ε:Το Άργος νίκησε!


Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην συνέντευξη τύπου σήμερα με θέμα την μετεγκατάσταση της Τουριστικής Σχολής τόνισε μεταξύ άλλων: «Το Άργος νίκησε. Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου από το φθινόπωρο θα λειτουργεί στο Άργος. Άκουσα με πολύ υπομονή και ...

νηφαλιότητα τις προηγούμενες ημέρες διάφορες δηλώσεις από τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους του Ναυπλίου.

Η αλήθεια είναι ότι η σχολή θα χανόταν από την Αργολίδα εάν δεν παρεμβαίναμε εμείς και θα πήγαινε στο Λουτράκι. Για αυτό νικήσαμε. Γιατί η σχολή έμεινε στην Αργολίδα. Νίκησε ο τόπος μας.

Δεν θέλω να χαρακτηρίσω δηλώσεις των τελευταίων ημερών πολλών δημοτικών συμβούλων του Ναυπλίου, οι οποίοι έφτασαν μέχρι και να προτείνουν σχολεία τα οποία φοιτούν άτομα με ειδικές ανάγκες για να παρουσιάσουν κάποια κτήρια. Εμένα με ενδιαφέρει ο τόπος μου, ο τόπος που αγαπάω και για αυτόν αγωνίστηκα να φέρω τη σχολή που ήταν όνειρο γενεών για το Άργος. Το υποσχέθηκα. Το έκανα.
Μας δίδαξαν, όμως, ένα πράγμα οι συνάδελφοι του Ναυπλίου, που εμείς δεν το είχαμε σε αυτήν την προσπάθεια στο Άργος. Την ενότητα όλων, μπρος στον κοινό σκοπό. Από αυτή την πλευρά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί συντάχθηκαν όλοι γύρω από το δήμαρχό τους σαν μια γροθιά. Με λύπη μου, δηλώνω πως εγώ δεν το είχα αυτό.


Αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο για το δήμο μας. Η σχολή από τον Οκτώβριο θα είναι στο Άργος. Και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά να μη λείψει τίποτα από τη σχολή και τους σπουδαστές της. Βέβαια, δε στεκόμαστε μόνο εδώ. Σχεδιάζουμε, ήδη, την κατασκευή μόνιμου κτηριακού συγκροτήματος για τη στέγασή της και, γιατί όχι, για την προσέλκυση στο μέλλον αντίστοιχων σχολών.»

argolikeseidiseis.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου