Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Νοίκιαζαν έλληνες επώνυμους σε κόμματα!


«Βιομηχανία» στελέχωσης των προεκλογικών ψηφοδελτίων των κομμάτων με ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλους πολιτικά «ευαισθητοποιημένους» celebrites, είχαν στήσει επιτήδειοι μέσω internet!
Μετά το «ενοικιαστήριο» στους αστυνομικούς μια ακόμα επαγγελματική κατηγορία ελλήνων, οι λεγόμενοι «Επώνυμοι», βγαίνουν στο σφυρί και διατίθενται σε όσους έχουν να διαθέσουν μερικές χιλιάδες ευρώ, προκειμένου ...
να τους χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος.

Το κύκλωμα εκμετάλλευσης ελλήνων celebrities, τους παραχωρούσε προς εκμετάλλευση σε κόμματα, έναντι αδρού ενοικίου, προκειμένου εκείνα να τους εντάξουν στους προεκλογικούς τους συνδιασμούς και να αυξήσουν έτσι την θέση τους στα νούμερα της AGB. Και όλα αυτά, αδιαφορώντας για την φθορά που θα επέφεραν στους δύστυχους «σταρ» η καριέρα των οποίων θα πάθαινε σοβαρές φθορές.

Για την διευκόλυνση μάλιστα των πελατών, το κύκλωμα είχε στήσει ολόκληρη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου αναγράφονταν οι «τιμές ενοικίασης» ανάλογα με την αναγνωρισιμότητα του κάθε επώνυμου, το πόσο «οργισμένος» με την κατάσταση ένοιωθε και το πόση επίδραση είχαν οι δηλώσεις του στην συσπείρωση ψηφοφόρων του κόμματος.

Για παράδειγμα, υπήρχε διαφορετικό κόστος για απλή συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο περιφέρειας και διαφορετική για χρήση του συγκεκριμένου επώνυμου στο επικρατείας, όπου η χρήση γινόταν με leasing, ανάλογα αν θα τοποθετούνταν σε εκλόγιμη θέση ή όχι.


Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου